Μακέντα: “Έπρεπε να ήμασταν πιο επιθετικοί”

Μακέντα: "Έπρεπε να ήμασταν πιο επιθετικοί"

Ο Φεντέρικο Μακέντα μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη υποστήριξε πως οι πράσινοι θα έπρεπε να παίξουν από τα πρώτα λεπτά πιο επιθετικά.

Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να παίξει πιο επιθετικά από τα πρώτα λεπτά του αγώνα με τον Άρη σύμφωνα με τον Φεντερίκο Μακέντα και τα όσα υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα μιλώντας στην κάμερα της "NOVA":

"Στο πρώτο ημίχρονο δεν ρισκάραμε και θα μπορούσαμε να το κάνουμε. Αντιμετωπίσαμε τον Άρη που είναι πολύ καλή ομάδα. Δεν είχαμε φρεσκάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε πως θέλαμε τη νίκη. Θα έπρεπε να κάνουμε περισσότερα, αλλά δείξαμε πως θέλουμε τη νίκη πως είμαστε έτοιμοι για όλα. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να έχουμε ως στόχο σε κάθε ματς τη νίκη".

Για το αν το γκολ που ακυρώθηκε του Φετφατζίδη «ξύπνησε» τον Παναθηναϊκό:
"Δεν ήμασταν χαρούμενοι με τον τρόπο που παίζαμε. Αυτή η φάση μας έκανε να αντιδράσουμε και ως ομάδα και ο καθένας ξεχωριστά. Να δείξουμε πως θέλαμε τη νίκη. Είχαμε τις ευκαιρίες σε αντίθεση με τον Άρη. Έπρεπε να είχαμε μπει καλύτερα και να ήμασταν πιο επιθετικοί".

ΝΟΥΝΕΣ: "ΤΟ ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΣΑΝ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ"

Στο ακυρωθέν γκολ του Φετφατζίδη στάθηκε ο Νούνες με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη. Ο Πορτογάλος υποστήριξε πως λειτούργησε σαν καμπανάκι ενώ πρόσθεσε πως ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης;

«Ήμασταν η καλύτερη ομάδα σήμερα, κάναμε ένα καλό παιχνίδι και μετά το γκολ που ακυρώθηκε είχαμε περισσότερες πρωτοβουλίες. Από τότε κυριαρχήσαμε το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται».

Για το τι έλειψε από τον Παναθηναϊκό:
«Αυτό που έλειψε ήταν το γκολ. Είχαμε ευκαιρίες και με τον Μακέντα και με τον Δώνη και με τον Ζαχίντ και με εμένα. Πιέσαμε, δεν δώσαμε χώρους στον αντίπαλο να αναπτυχθεί, μπορούσαμε τη νίκη αλλά δεν ήρθε».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού μετά το ακυρωθέν γκολ του Άρη:
«Θεωρώ πως στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυναμικά, με σκοπό να κερδίσουμε. Το γκολ λειτούργησε σαν καμπανάκι για εμάς και ο Άρης σημείωσε το γκολ με λίγες ευκαιρίες. Εμείς πιέσαμε και δείξαμε από την αρχή τι ήταν αυτό που θέλαμε».

Για τη νέα χρονιά:
«Ελπίζω να είναι ένας χρόνος επιτυχιών, με καλή δουλειά με τους φιλάθλους δίπλα μας για να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας. Θέλουμε να είμαστε στα play off, θα συνεχίσουμε την πολύ καλή δουλειά και ο στόχος είναι πολλές επιτυχίες. Καλά Χριστούγεννα σε όλους, καλές γιορτές».

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *