Μαχαίρωσε το παιδί της και έπεσε για ύπνο – Ξύπνησε και όταν είδε ότι είναι ζωντανό το αποτελείωσε!

Τα στοιχεία για την στυγερή παιδοκτονία στα Κατεχόμενα είναι πραγματικά ανατριχιαστικά. Η μάνα του 7χρονου παιδιού είχε καταληφθεί από απίστευτη εκδικητική μανία για τον εν διαστάσει συζυγό της.
Το πιο φρικιαστικό είναι ότιαφού μαχαίρωσε το παιδί της, έπεσε για ύπνο και όταν ξύπνησε και είδε ότι είναι ακόμα ζωντανό, το αποτελείωσε!
Ο 7χρονος Ερκάν δέχθηκε 17 μαχαιριές σε κοιλιά και στέρνο από την ίδια του την μητέρα. Οι νέες λεπτομέρειες για την 36χρονη παιδοκτόνο έχουν παγώσει την κοινή γνώμη, ενώ από το ισχυρό σοκ πέθανε από ανακοπή και ο παππούς του παιδιού και πατέρας της. Η 36χρονη μετά το έγκλημα ομολόγησε την πράξη της, στέλνοντας μήνυμα από το What’s App σε «αστυνομικό» συνάδελφο του συζύγου της στο οποίο έγραφε: «Σκότωσα τον Ερκάν, είμαι κακιά», ενώ η πλέον δραματική παράμετρος της υπόθεσης είναι όταν η γυναίκα ξάπλωσε δίπλα στο βαριά τραυματισμένο 7χρονο γιο της και αποκοιμήθηκε, ενώ όταν ξύπνησε και αντιλήφθηκε ότι το παιδάκι ήταν ακόμα ζωντανό, άρπαξε ένα άλλο μαχαίρι και το αποτελείωσε! Labels Άρθρα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *