Μαύροι κύκλοι στα μάτια: Αυτές είναι οι Top-3 σπιτικές λύσεις

Οι μαύροι κύκλοι, ή οι σακούλες κάτω από τα μάτια αλλοιώνουν την έκφραση του προσώπου και σας κάνουν να φαίνεστε πιο γηρασμένοι και πιο κουρασμένοι.
Πέρα από τα φαρμακευτικά και καλλυντικά προϊόντα που σίγουρα βοηθούν, υπάρχουν και μερικές πολύ απλές, απόλυτα φυσικές, σπιτικές λύσεις για να φύγουν οι μαύροι κύκλοι στα μάτια σας.

Δείτε τις τρεις καλύτερες από αυτές τις λύσεις:

Κομπρέσες με χυμό λεμονιού

Ο χυμός λεμονιού όχι μόνο περιέχει πολύ βιταμίνη C και είναι υψηλής συγκέντρωσης σε οξέα, αλλά είναι επίσης ένας πολύ καλός θεραπευτικός παράγοντας για το δέρμα. Μπορεί σίγουρα να βοηθήσει στην καταπολέμηση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια. Ο χυμός του λεμονιού μπορεί επίσης να αναμιγνύεται με άλλα συστατικά, όπως η κουρκούμη και οι ντομάτες, για καλύτερο αποτέλεσμα. Θα πρέπει να το αφήνετε στο δέρμα μόνο για λίγα λεπτά κάθε φορά, (5 λεπτά είναι αρκετά) και στη συνέχεια να πλένεστε με δροσερό νερό.

Κομπρέσες από φακελάκια τσαγιού

Το να τοποθετείτε χρησιμοποιημένα και κρύα φακελάκια από τσάι στα μάτια σας είναι αποτελεσματικό στην καταπολέμηση των μαύρων κύκλων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το τσάι είναι φυσικά ενισχυμένο με πολλές πολύτιμες ουσίες για την επιδερμίδα σας. Οι πιο σημαντικές είναι βέβαια τα αντιοξειδωτικά. Τα φακελάκια τσαγιού μπορούν πράγματι να χρησιμοποιηθούν για την εξάλειψη των μαύρων κύκλων.

Μάσκα με μέντα

Η λιωμένη σε μορφή πάστας μέντα είναι καταπληκτική για τους μαύρους κύκλους στα μάτια. Αυτό που πετυχαίνει είναι να επιφέρει ήπια ψύξη στην περιοχή μαζί με μεγάλη καταπραϋντική δράση για τα μάτια σας. Θα χρειαστεί, ωστόσο, λίγο χρονικό διάστημα για να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της μεθόδου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *