Μεξικό: Η συγκινητική εξομολόγηση ενός πραγματικού λυκάνθρωπου (Βίντεο)

41Τον αποκαλούσαν άνθρωπο – λύκο από την παιδική του ηλικία.Ο Jesús Aceves γεννήθηκε καταδικασμένος να «απορροφά» το χλευασμό των περαστικών, αλλά και να αντιμετωπίζει τα δεινά της ζωής, η οποία ήταν γενναιόδωρα… άδικη μαζί του.

Ο Μεξικανός άνδρας πάσχει από μία σπάνια ασθένεια που ονομάζεται «συγγενής υπερτρίχωση» και προκαλεί υπερανάπτυξη των τριχών του σε πρόσωπο και σώμα.

Στο ντοκιμαντέρ της σκηνοθέτη, Eva Aridjis, ο Chuy μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινή του ζωή, ενώ επισκέπτεται και έναν ζωολογικό κήπο όπου η ομοιότητά του με τους λύκους είναι εμφανής. Τελικά αποδεικνύεται ότι διαφέρει, όχι μόνο λόγω της γούνας τους, αλλά επειδή αυτός είναι ελεύθερος…

«Θέλω να με αφήσουν στην ησυχία μου, αλλά όχι μόνο μου…», δηλώνει ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Chuy, The Wolf Man», συμπληρώνοντας: «Ήταν πολύ σημαντικό για μένα που ο σκηνοθέτης μού έδωσε φωνή και την ευκαιρία να μαθευτεί η ιστορία μου».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι μόνο 50 περιπτώσεις υπερτρίχωσης έχουν καταγραφεί στην ιστορία. Οι 30 στην οικογένεια του Aceves…

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο ΕΔΩ

 

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *