xOrisOria News

Με λάθος κόσμο παίζουν

Με λάθος κόσμο παίζουν

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει για τα… κατορθώματα του μπασκετικού Ολυμπιακού και για Αγγελόπουλους – Γιαννακόπουλο που ξεχνάνε το κόκκινο DNA.

Συνήθως φτιάχνουμε έναν ωραίο πρόλογο για να γουστάρετε. Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι, εδώ ο κόσμος καίγεται. Λοιπόν, πάμε στην ουσία. Μπάσκετ Ολυμπιακού. Ξεκινάω με το καλό. Στα μεταγραφικά, όσον αφορά στις προσθήκες, είναι ίσως η μόνη περίπτωση που δεν μπορείς να πεις κάτι για τους "ερυθρόλευκους".

Οι κινήσεις μέχρι τώρα έχουν λογική, υπάρχει ένα πλάνο και απλά απομένει να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια στην ενίσχυση. Επιβάλλεται να συνεχίσουν έξυπνα και με στόχο να φτιάξουν μια αθλητική ομάδα γεμάτη σουτ. Αφού δε μπορείς να συναγωνιστείς στα λεφτά, άλλαξέ τους τα φώτα με αθλητικότητα. Νόμος! Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια να αποκτηθεί και κάποιος που θα κάνει και… θόρυβο. Θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο και στην ψυχολογία, αλλά και στην ποιότητα..

Από 'κει και πέρα όμως, από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Η ΚΑΕ παρουσιάζει τρομερή δυσκοιλιότητα. Επίτηδες να τα έκαναν, έτσι δε θα τα κατάφερναν.

Βέβαια, όλα αυτά λίγο -πολύ τα ξέρετε. Το θέμα είναι τι πρέπει να συμβεί για να γυρίσει η… ομελέτα. Από κριτική και ειρωνεία έχετε χορτάσει. Α και να πω, ότι και η "πράσινη εξυπνάδα" δεν έχει και πολύ γούστο. Εγώ είμαι ο πρώτος που 'χω πει "αφήστε τους να πειράζονται, αρκεί να μη βρίζονται και να μη ρίχνουν το επίπεδο".

Όμως εδώ το πράγμα με τις προσβολές ξεφεύγει, υπό την ανοχή βέβαια της ΚΑΕ Ολυμπιακός που δε κάνει κάτι άλλο από το να τρέχει στα δικαστήρια. Αν ήξερε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πραγματικά τι είναι ο Ολυμπιακός (ως οργανισμός) δε θα το έπραττε αυτό με τα διαρκείας. Δεν αναφέρομαι στις δηλώσεις που κάνει. Είναι δικαίωμά του. Αλλά επίσημη ανακοίνωση; Βαρύ. Γνώμη μου. Τέλος πάντων, ίσως ζητήσει συγγνώμη τις επόμενες μέρες…

Αλλά και "σόρι" να μην πει, ΟΚ, κατά τη γνώμη μου έσφαλε , απλά μπορεί να βγει και να πει "αδιαφορώ, εγώ θα τους γλεντάω και σε όποιον αρέσει"! Αν αρέσει όμως (ή περνάει αδιάφορο) στους Αγγελόπουλους, πιστέψτε με δεν αρέσει στον κόσμο της ομάδας. Καθόλου… Όπως και από την άλλη αυτό με την κατάθεση των 8 ευρώ, ΟΚ κι αυτό εξυπνάδα ήταν, απλά είναι άλλο να το κάνει μεμονωμένα ένας φίλαθλος για να κοροϊδέψει κάποιον κολλητό του και άλλο κοτζάμ ανώνυμη εταιρεία. Τέλος πάντων, η δράση της μιας σαχλαμάρας έφερε αντίδραση και στο τέλος δε διασκέδασε κανείς.

Λοιπόν, είναι η τελευταία φορά που τα γράφω, η διοίκηση πρέπει:

Ο κόσμος βλέπει τι συμβαίνει στην EuroLeague. Κανείς δε θα πει "πάμε για την κούπα". Αλλά δεν έχουν το παραμικρό δικαίωμα να σκορπάνε πίκρα και προβληματισμό, έτσι απλά επειδή αυτοί διοικούν. Ο Ολυμπιακός ποτέ δεν άνηκε σε έναν ή δυο ή σε τρεις ανθρώπους. Ποτέ!

Όλα αυτά βέβαια -θα το επαναλάβω- δεν έχουν καμία σχέση με την… μυαλοπώληση και την ειρωνεία αρκετών που απλά βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να χλευάσουν. Αλλά και από τον Ολυμπιακό, αυτό το έδαφος πρέπει να πάψουν να το στρώνουν. Φτάνει…

ΥΓ. Το είχα τονίσει τις προάλλες σε άρθρο για το ποδόσφαιρο. Ολυμπιακός σημαίνει "αδιάκοπος πόλεμος". Στα… χαρακώματα. Θες – δε θες, γιατί έτσι είναι αυτή η ομάδα. Είτε την λατρεύουν, είτε την μισούν, οπότε είναι πάντα σε μάχη. Ενδιάμεσο δεν υπάρχει. Ούτε εξαφανιζόλ. Όποιος το έχει και το αντέχει, αξίζει και να βρίσκεται είτε στην ΠΑΕ, είτε στην ΚΑΕ. Και να το μεταφέρει και σε όσους καλοπληρώνονται για να εκπροσωπούν αυτή την ομάδα στα γήπεδα.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post