Μητσοτάκης: Ψέματα 7 φορές την εβδομάδα

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα «απελπισμένα ψεύτη», καθώς κατήγγειλε μια σύμβαση που η δική του κυβέρνηση ενέκρινε (και την οποία υπέγραψε η κ. Αχτσιόγλου).

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό για τα fake news του Μαξίμου για τη δήθεν επταήμερη εργασία εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι λέει ψέματα «επτά φορές την εβδομάδα» κι ότι θα πει ακόμα περισσότερα μέχρι τις 26 Mαΐου για να αποφύγει τη «συντριβή» του. Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε τη διαστρέβλωση των λεγομένων του «αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ» και τον κ. Τσίπρα «απελπισμένα ψεύτη», καθώς κατήγγειλε μια σύμβαση που η δική του κυβέρνηση ενέκρινε (και την οποία υπέγραψε η κ. Αχτσιόγλου).

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της Ν.Δ. θύμισε ότι την ώρα που ο κ. Τσίπρας «κόβει» τη 12η σύνταξη με τη μείωση του αφορολογήτου, βαφτίζει «13η» το προεκλογικό επίδομα. Μάλιστα, από την Καλλιθέα, σημείωσε ότι «η 12η σύνταξη κινδυνεύει, όχι η 13η που δήθεν δίνει ο κ. Τσίπρας». Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να κλείσει ο ίδιος το θέμα που δημιούργησε το Μαξίμου με όσα είπε στη διακαναλική συνέντευξη της Κυριακής, επαναλαμβάνοντας ότι οι εργαζόμενοι στην εταιρεία που αναφέρθηκε δουλεύουν πενθήμερο και μάλιστα λιγότερες ώρες την εβδομάδα (37 αντί 40) και με καλύτερες απολαβές. «Και είναι τόσο απελπισμένα ψεύτης ο κ. Τσίπρας, που καταγγέλλει μια σύμβαση που η δική του κυβέρνηση ενέκρινε, σε μια εταιρεία που ο ίδιος επισκέφθηκε», σημείωσε, τονίζοντας ότι οι πολίτες «θα του δώσουν σε λίγες μέρες την απάντηση που του αξίζει».

Νωρίτερα, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Ν.Δ. Κ. Ζούλας μίλησε για «τερατώδη διαστρέβλωση» της τοποθέτησης του προέδρου της Ν.Δ., που ποτέ δεν μίλησε για επταήμερη εργασία (ANT1) και έκανε λόγο για «fake news του Μαξίμου». «Το μόνο που έχει μείνει στον κ. Τσίπρα είναι όχι μόνο να είναι ψεύτης, αλλά να χρεώνει και ψέματα στα στόματα των άλλων», σημείωσε ο συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού της Ν.Δ. Τάκης Θεοδωρικάκος, προσθέτοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης και η Ν.Δ. σέβονται και υπερασπίζονται τα εργασιακά δικαιώματα. Προτεραιότητα του κ. Μητσοτάκη είναι να έρθουν δουλειές στην Ελλάδα» (ρ/σ ΣΚΑΪ).

Σκληρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα «Μινχάουζεν», όπως τον αποκάλεσε, εξαπέλυσε η Πειραιώς, λίγες ώρες πριν από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον Alpha, με προφανή στόχο να αποδομήσει τα περί του κόμματος «των πολλών», καθώς θύμισε πόσες φορές έχει χρησιμοποιήσει ο πρωθυπουργός το κυβερνητικό αεροσκάφος, ενώ ισχυρίζεται το αντίθετο. Συγχρόνως, επανήλθε στην απόκρυψη των «σκαφάτων» διακοπών και κάλεσε τον πρωθυπουργό να τοποθετηθεί για τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι στην ίδια θαλαμηγό έκαναν διακοπές και άλλα στελέχη της κυβέρνησης. Αφορμή, το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας πέταξε με το αεροπλάνο της γραμμής στα Γιάννενα και ισχυρίστηκε ότι δεν χρησιμοποιεί το κυβερνητικό αεροσκάφος για εσωτερικές πτήσεις «για να μη γίνονται έξοδα». «Ο κ. Τσίπρας, που εδώ και τέσσερα χρόνια έχει μετατρέψει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος σε προσωπικό του ταξί, ξαφνικά πέταξε με το αεροπλάνο της γραμμής στα Γιάννενα για να βγάλει μια φωτογραφία ανάμεσα στους “πολλούς”. Καλοσύνη του», σημείωσε η Ν.Δ. σε ανακοίνωσή της, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι είπε ψέματα, καθώς και ότι έχει «θράσος» να υποστηρίζει ότι δεν χρησιμοποιεί το κυβερνητικό αεροσκάφος, αφού πρόσφατα πέταξε με αυτό στην Κοζάνη. «Θυμίζουμε ότι είναι ακριβώς ο ίδιος άνθρωπος που το 2015 δήλωνε ότι “βγάζουμε προς πώληση το κυβερνητικό αεροσκάφος, γιατί το παράδειγμα του λιτού βίου πρέπει να ξεκινήσει από εμάς”», αναφέρει η Ν.Δ.

ΈντυπηΠηγή άρθρου – kathimerini.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *