Μια ακόμη super προκλητική εμφάνιση της Kim Kardashian! Δες πώς την απαθανάτισε ο φακός με τον Kanye και την Kendall!

1Η Kim Kardashian μας έχει συνηθίσει τόσο σε προκλητικές εμφανίσεις ώστε πιστεύουμε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο που να μας σοκάρει, γιατί από εκείνη έχουμε δει τα πάντα. Και τελικά, πιστεύουμε… λάθος!

Το βράδυ της Παρασκευής η Kim Kardashian, ο Kanye West και η ετεροθαλής αδερφή της, Kendall Jenner βρέθηκαν στο opening του Oue Skyspace. Εκεί, και οι δύο αδερφές τράβηξαν τα βλέμματα αλλά για διαφορετικούς λόγους η καθεμία! Η Kendall για το fresh αλλά sexy, ταυτόχρονα, στιλ της και η Kim για το sexy αλλά όχι με την καλή ένοια outfit της!

Δες photo παρακάτω…

Η Kendall φορούσε ένα μακρύ μαύρο παντελόνι που κατέληγε σε καμπάνα με ένα μικροσκοπικό. βελούδινο top και μακριά πουκαμίσα. Τα μαλλιά της ήταν effortless sexy με βαθιά χωρίστρα.

Η Kim φόρεσε ένα διάφανο φόρεμα, το εσώρουχό της και ένα στρατιωτικό jacket. Το look συνδύασε με μποτάκια σε κοντινή απόχρωση με το jacket ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε top knot και το μακιγιάζ της οφείλουμε να της αναγνωρισούμε πως ήταν υπέροχο με τις γυαλάδες και τα bronzers!

Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως την αγάπη για τα διάφανα ρούχα δεν την έχει μόνο η Kim αφού πολύ πρόσφατα είδαμε την Kendall να κάνει βόλτα με τις φίλες της Gigi Hadid και Hailey Baldwin με μαύρο see-through top και χωρίς σουτιέν!

tlife.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *