Μονακό: Δίδυμα περιμένει το πριγκιπικό ζεύγος – Ποιος θα κληρονομήσει τον θρόνο;

1Ο Αλβέρτος, ο πρίγκιπας του Μονακό, περιμένει δίδυμα από την σύζυγό του Σαρλίν – Σύμφωνα με το Σύνταγμα του πριγκιπάτου δικαίωμα στον θρόνο έχει το πρωτότοκο παιδί, ενώ τα αγόρια προηγούνται

Ο πρώην αιώνιος εργένης Αλβέρτος, πρίγκιπας του Μονακό, ανακοίνωσε τον περασμένο Μάιο ότι η σύζυγός του Σαρλίν είναι έγκυος. Ο Αλβέρτος, που είναι τώρα 56 ετών, παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2011 την 36χρονη Σαρλίν, πρώην ολυμπιονίκη κολύμβησης από τη Νότιο Αφρική.

Ο συμμαθητής του πατέρα της Σαρλίν, δημοσιογράφος από τη Νότιο Αφρική, Derek Watts, έγραψε στο twitter, ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν περιμένει δίδυμα και έστειλε τις ευχές του στο ζευγάρι.

Το ερώτημα που γεννάται τώρα είναι ποιος θα κληρονομήσει τον θρόνο του «εύρωστου» οικονομικά πριγκιπάτου με την απόκτηση διδύμων και μάλιστα σε περίπτωση που και τα δύο είναι αγόρια. Σύμφωνα με το Σύνταγμα του Μονακό τον θρόνο κληρονομεί το πρώτο παιδί που γεννιέται, αλλά προτεραιότητα έχουν τα αγόρια.

Ο «ζωηρός» Αλβέρτος έχει ήδη αποκτήσει δύο παιδιά εκτός γάμου, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, τα οποία έχει αναγνωρίσει μετά από τεστ πατρότητας, αλλά τα παιδιά αυτά δεν έχουν το δικαίωμα να εγείρουν απαιτήσεις για τον θρόνο, ενώ θα πάρουν μερίδιο από την περιουσία του πατέρα τους, που υπολογίζεται στο 1 δισ. δολάρια!

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έχει αποκτήσει από μια σύντομη σχέση του με μια Αμερικανίδα, πρώην σερβιτόρα, την 22χρονη κόρη του Jazmin Grace και από την σχέση του με μια γυναίκα από το Τόγκο έχει γίνει πατέρας ενός γιου, του δεκάχρονου σήμερα Alexandre Coste.

Η μητέρα του μικρού γιου του Αλβέρτου δήλωσε στον βρετανικό Τύπο ότι ο πρίγκιπας ήταν ένας καλός πατέρας για τον γιο του, αλλά μετά τον γάμο του με την Σαρλίν, βλέπει το παιδί ελάχιστα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *