Μπήκαν στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» και κέρδισαν συλλεκτικά αντικείμενα από Σάκη Ρουβά, Ελένη Φουρέιρα και SNIK

Μπήκαν στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» και κέρδισαν συλλεκτικά αντικείμενα από Σάκη Ρουβά, Ελένη Φουρέιρα και SNIK

Δείτε τους νικητές της πρώτης δράσης «MAD for a Cause»

Τα μέλη της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ» ένωσαν για ακόμη μια φορά τις δυνάμεις τους και, χάρη στη δωρεάν συμμετοχή όλων στις δοκιμασίες της εφαρμογής, έγιναν πραγματικότητα οι ευχές τριών παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδας).

Η πραγματοποίηση των παιδικών ευχών εντάσσεται στην πρωτοβουλία «MAD For a Cause», την οποία υλοποιεί ο ΟΠΑΠ σε συνεργασία με το MAD. Στην πρώτη δράση «MAD For a Cause» συμμετείχαν, επίσης, ο Σάκης Ρουβάς, η Ελένη Φουρέιρα και ο SNIK, προσφέροντας από ένα προσωπικό τους αντικείμενο σε αυτό τον καλό σκοπό.

Ο Σάκης Ρουβάς πρόσφερε το αγαπημένο του κοστούμι, με το οποίο έχει πραγματοποιήσει μοναδικές εμφανίσεις επί σκηνής. Η Ελένη Φουρέιρα πρόσφερε τις κόκκινες μπότες, τις οποίες φόρεσε κατά τη διάρκεια της προώθησης της συμμετοχής της στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και αναγράφουν το επίθετό της και τον τίτλο του τραγουδιού Fuego. Ο SNIK πρόσφερε ένα bomber jacket, ειδικά σχεδιασμένο για εκείνον, με το οποίο πραγματοποίησε την πρώτη του μεγάλη εμφάνιση στη σκηνή.

Τα συλλεκτικά αντικείμενα κέρδισαν τρία μέλη της «Ομάδας Προσφοράς», που πήραν μέρος στη δράση, έπαιξαν στις δοκιμασίες της εφαρμογής και συγκέντρωσαν τους περισσότερους πόντους. Τα αντικείμενα παρέδωσαν στους νικητές συνεργάτες του δικτύου ΟΠΑΠ, οι οποίοι διατηρούν πρακτορεία στις περιοχές όπου διαμένουν οι τρεις νικητές.

Οι νικητές

Το κοστούμι του Σάκη Ρουβά κέρδισε η Φωτεινή Ρήγα και το παρέλαβε από τον Γιάννη Τοπτσίδη, ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Μπουρνάζι με αριθμό 118658.

Η Φωτεινή Ρήγα, η οποία κέρδισε το κουστούμι του Σάκη Ρουβά, και ο Γιάννης Τοπτσίδης, ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ

Τις μπότες της Ελένης Φουρέιρα κέρδισε η Έφη Λογοθέτη και τις παρέλαβε από την Φραντζέσκα Κούζα, ιδιοκτήτρια πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Κερατσίνι, με αριθμό 119283.

Η Έφη Λογοθέτη, η οποία κέρδισε τις μπότες της Ελένης Φουρέιρα και η Φραντζέσκα Κούζα, ιδιοκτήτρια πρακτορείου ΟΠΑΠ

Το bomber jacket του SNIΚ κέρδισε ο Edisol Agolli και το παρέλαβε από την Ελένη Κωσταράκη, ιδιοκτήτρια πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Ίλιον με αριθμό 115696.

Ο Edisol Agolli, ο οποίος κέρδισε το bomber jacket του SNIK, και η Ελένη Κωσταράκη, ιδιοκτήτρια πρακτορείου ΟΠΑΠ

Έρχεται ακόμη μια δράση για τα παιδιά

Η πρωτοβουλία «MAD for a Cause», η οποία είχε μεγάλη ανταπόκριση από τα μέλη της «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», ετοιμάζεται να υλοποιήσει και άλλες παιδικές ευχές μέσα στο καλοκαίρι, με την υποστήριξη καλλιτεχνών-έκπληξη.

Η Φωτεινή Ρήγα
Η Έφη Λογοθέτη
Ο Edisol Agolli, ο οποίος κέρδισε το bomber jacket του SNIK, και η Ελένη Κωσταράκη, ιδιοκτήτρια πρακτορείου ΟΠΑΠ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *