Μπακς: Παραχώρησαν με ανταλλαγή τον Σνελ

Μπακς: Παραχώρησαν με ανταλλαγή τον Σνελ

Σε μία κίνηση με στόχο να αδειάσουν χώρο στο σάλαρι καπ προχώρησαν οι Μπακς, αφού παραχώρησαν με ανταλλαγή τον Τόνι Σνελ στο Ντιτρόιτ για χάρη του Τζον Λούερ.

Οι Μπακς ήταν δεδομένο ότι έψαχναν ομάδα για να στείλουν τον Τόνι Σνελ προκειμένου να ανοίξουν λίγο ακόμα χώρο στο σάλαρι καπ. Λίγες ώρες πριν το ΝΒΑ Draft κατάφεραν τελικά να βρουν ομάδα να τον στείλουν.

Όπως έκανε γνωστό πρώτο το δίκτυο ESPN, το Μιλγουόκι παραχώρησε τον Τόνι Σνελ στους Πίστονς μαζί με το Νο30 του φετινού ΝΒΑ Draft, παίρνοντας ως αντάλλαγμα τον Τζον Λούερ.

Η συγκεκριμένη κίνηση έγινε καθαρά με οικονομικά κριτήρια, αφού ο Σνελ έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο, με τις ετήσιες αποδοχές του να είναι 11.3 εκατ. δολάρια για την σεζόν 2019/20 και 12.1 εκατ. δολάρια για την σεζόν 2020/21, ενώ ο Λούερ έχει συμβόλαιο μόνο για την σεζόν 2019/20 έναντι 9.5 εκατ. δολαρίων.

Αν μάλιστα οι Μπακς αποφασίσουν να λύσουν το συμβόλαιο του Λούερ, τότε θα εξοικονομήσουν περίπου 6 εκατ. δολάρια, κάτι που θα τους δώσει μεγαλύτερη ευελιξία στην προσπάθειά τους να ανανεώσουν τα συμβόλαια των Κρις Μίντλετον και Μάλκολμ Μπρόγκντον.

Την σεζόν 2018/19 ο Σνελ έχασε την θέση του στην βασική πεντάδα των Μπακς από τον Μπρόγκντον. Αποτέλεσμα ήταν να μειωθεί ο χρόνος συμμετοχής του και να αριθμήσει 6 πόντους και 2.1 ριμπάουντ μέσο όρο με 39.7% στα τρίποντα σε 17.6 λεπτά συμμετοχής (74 αγώνες).

Ο Λούερ από την πλευρά του – ο οποίος φοίτησε στο κολέγιο του Γουισκόνσιν του Μιλγουόκι και είχε επιλεγεί στο Νο40 του ΝΒΑ Draft του 2011 από τους Μπακς – είδε φέτος μίας σειρά από τραυματισμούς να τον αφήνουν εκτός ροτέισον, κλείνοντας την σεζόν έχοντας 3.8 πόντους και 2.4 ριμπάουντ μέσο όρο σε 10 λεπτά συμμετοχής (41 αγώνες).

AP Photo/Aaron Gash

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *