Μπα: “Αποδείξαμε ότι όλοι έχουμε αξία, είμαστε παρόντες”

Μπα: "Αποδείξαμε ότι όλοι έχουμε αξία, είμαστε παρόντες"

Ο Ουσεϊνού Μπα, στην 4η συμμετοχή του με τον Ολυμπιακό, ήταν ξανά θετικός. Ο Σενεγαλέζος δήλωσε μετά τη νίκη με την ΑΕΛ ότι αυτός και οι άλλοι συμπαίκτες του χωρίς αρκετό χρόνο συμμετοχής, απέδειξαν πως μπορούν να βοηθήσουν.

Μετά τη 4-1 του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΛ, ο Ουσεϊνού Μπα που έκανε την 4η συμμετοχή του με τους "ερυθρόλευκους", ανέφερε: "Αυτό είχε ζητήσει ο προπονητής, ένα δυνατό ξεκίνημα. Κάναμε τη διαφορά, ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Παίξαμε χωρίς οπαδούς και αυτό δεν είναι εύκολο. Στη συνέχεια δεν ήμασταν τόσο καλοί".

Για τον παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας, Αβραάμ, είπε: "Ο Αβραάμ είναι έμπειρος παίκτης, σου μιλάει την ώρα του αγώνα, σε καθοδηγεί εκεί που πρέπει. Μαθαίνεις δίπλα του. Είναι πράγματι θηρίο, ένας έμπειρος παίκτης. Σε διδάσκει πράγματα και είναι ωραίο να παίζεις δίπλα του".

Κλήθηκε να σχολιάσει και τα καλά λόγια που ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς για τον ίδιο, τον Γκασπάρ και τον Μπρούνο, που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής: "Ο κόουτς έκανε αλλαγές, αλλά είδε ότι όλοι οι παίκτες έχουν αξία. Αποδείξαμε ότι είμαστε όλοι παρόντες, καλά προτετοιμασμέμοι για να βοηθήσουμε. Γι' αυτό και ο προπονητής δηλώνει ικανοποιημένος".

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *