Μπλεγμένος σε σκάνδαλο ο σύζυγος της Ζιζέλ: μάθε λεπτομέρειες!

1Μπελάδες στο σπιτικό της Ζιζέλ: ο σύζυγός της, Τομ Μπρέιντι, κρίθηκε ένοχος για σκάνδαλο που τάραξε το αμερικανικό ποδόσφαιρο στις αρχές της χρονιάς και του επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα!

Σύμφωνα με την αρμόδια Αρχή, ο παίκτης των New England Patriots δεν θα πάρει μέρος στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας και δεν θα πληρωθεί για κανένα από αυτά, καθώς θεωρείται ως ο υποκινητής του σκανδάλου, το οποίο έγινε γνωστό στις ΗΠΑ με την ονομασία «Deflategate».

tom-brady-630x420.jpg

Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση, ο σύζυγος της Βραζιλιάνας καλλονής υποκίνησε δύο μέλη του προσωπικού της ομάδας του να ξεφουσκώσουν τις μπάλες που θα χρησιμοποιούσαν οι New England Patriots στους αγώνες τους, τόσο ώστε να έχουν σημαντικό πλεονέκτημα εναντίον των αντιπάλων τους.

Μάλιστα, στην ενοχή του 37χρονου αθλητή συνηγόρησε και το ότι αρνήθηκε να παραδώσει το κινητό του στους ερευνητές, προκειμένου να διερευνηθούν πιθανές συνομιλίες του με τους δύο εργαζόμενους, οι οποίοι αναφέρονταν μεταξύ τους ξεκάθαρα στον ρόλο του Τομ στο «Deflategate».

spl826876_073 (800x533).jpg

Ο Τομ, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, θα ασκήσει έφεση στην απόφαση, ενώ στο πλευρό του στέκονται, τόσο η ομάδα, παρά το ότι της επιβλήθηκε πρόστιμο 1 εκατομμυρίου δολλαρίων, όσο και η Ζιζέλ και τα δύο τους παιδιά.

Πηγη star gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *