Μόνο διαρκείας στο μεγάλο τελικό

23Οικάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ και ορισμένοι που θα προλάβουν να αποκτήσουν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης από τα γραφεία της ερασιτεχνικής θα καταφέρουν να παρακολουθήσουν από κοντά τον τρίτο τελικό της Παρασκευής (30/5, 20.00) με αντίπαλο τον Διομήδη Άργους, η έκβαση του οποίου θα κρίνει ποιος θα είναι ο φετινός πρωταθλητής.

Η ζήτηση είναι μεγάλη, αλλά η χωρητικότητα του κλειστού του Πανελληνίου δεν επιτρέπει σε όλους τους οπαδούς της ΑΕΚ να παρακολουθήσουν τον τελικό της Παρασκευής (30/5) με τον Διομήδη Άργους.

Η ΑΕΚ χρησιμοποιεί ως έδρα το κλειστό του Πανελληνίου, η χωρητικότητα του οποίου δεν ξεπερνάει τις 1.000 θέσεις.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

“Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι, λόγω περιορισμένης χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου Πανελληνίου, θα διατίθενται MONO από τα γραφεία της ΑΕΚ κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης (ένας μικρός αριθμός) του τελικού αγώνα Πρωταθλήματος Χάντμπωλ ΑΕΚ-ΔΙΟΜΗΔΗΣ, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 30 Μαίου 2014 και ώρα 20.00, από σήμερα 28 Μαίου και ώρες 09.00-18.00 μέχρι να εξαντληθούν. Η είσοδος θα επιτραπεί μόνο στους κατόχους των καρτών Διαρκείας και στους κατόχους των κουπονιών οικονομικής ενίσχυσης. Ελάτε όλοι μαζί να τιμήσουμε με την παρουσία μας τους μάγκες και να γιορτάσουμε την κατάκτηση και πάλι του Πρωταθλήματος”.

Εν τω μεταξύ ο Διομήδης Άργους εξέδωσε ανακοίνωση και εύχεται στον Πέταρ Ζούγιοβιτς να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα. Ο Σέρβος πλέι μέικερ χτύπησε στη μύτη στον αγώνα της Νέας Κίου και αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο. Η μαγνητική τομογραφία δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό, αλλά με τα τωρινά δεδομένα δεν θα αγωνιστεί στον τρίτο τελικό.

Η ανακοίνωση του Διομήδη Άργους:

“Η πιο δυσάρεστη στιγμή του χθεσινού αγώνα ήταν χωρίς αμφιβολία ο τραυματισμός του Πέταρ Ζούγιοβιτς, που ευτυχώς τελικά δεν αποδείχτηκε τόσο σοβαρός όσο φάνηκε αρχικά. Όλη η οικογένεια του Διομήδη εύχεται περαστικά στον αθλητή και να γυρίσει γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους.

Η συγκεκριμένη στιγμή, αν και η πιο δυσάρεστη όπως προαναφέρθηκε, ήταν ταυτόχρονα και η πιο όμορφη, καθώς ένα γήπεδο όρθιο χειροκροτούσε τον Σέρβο αθλητή της ΑΕΚ κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο με το φορείο. Αυτό είναι το μεγαλείο του αθλητισμού!”.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *