Μόρεϊ: “Ο Χάρντεν είναι καλύτερος σκόρερ από τον Τζορνταν”

Μόρεϊ: "Ο Χάρντεν είναι καλύτερος σκόρερ από τον Τζορνταν"

Ο τζένεραλ μάνατζερ των Ρόκετς, Ντάριλ Μόρεϊ, δήλωσε ότι ο Τζέιμς Χάρντεν είναι καλύτερος σκόρερ από τον Μάικλ Τζορνταν, ενώ πρόσθεσε ότι η ικανότητά του στο σκοράρισμα μπορεί να συγκριθεί μόνο με του Τσάμπερλεν!

Ο Ντάριλ Μόρεϊ δεν έχει κρύψει ποτέ ότι είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Τζέιμς Χάρντεν, έχοντας χτίσει πρακτικά μία ολόκληρη φιλοσοφία γύρω από αυτόν. Τώρα, ο τζένεραλ μάνατζερ των Ρόκετς, αποφάσισε να κάνει το απόλυτο κομπλιμέντο στον σταρ του: Να τον χρίσει ανώτερο του Μάικλ Τζόρνταν στην επαφή του με το καλάθι!

Ο τζένεραλ μάνατζερ των Ρόκετς παραχώρησε συνέντευξη σε αμερικανικό ραδιοφωνικό σταθμό, όταν έπειτα από σχετική ερώτηση επιβεβαίωσε αυτό που είχε αναφέρει και παλαιότερα ότι πιστεύει για τον σταρ του: Ότι είναι ο καλύτερος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ.

"Αν μιλάμε για συνεπές σκοράρισμα, ο Τζέιμς Χάρντεν είναι το Νο1. Ο Μάικλ Τζόρνταν ήταν σπουδαίος παίκτης. Για εμένα αν δούμε το πόσες φορές έχει την μπάλα στα χέρια του και το πόσο αποδοτικός και συνεπής είναι, νομίζω ότι ιστορικά μόνο ο Γουίλτ Τσάμπερλεν μπορεί να συγκριθεί.

Νομίζω ότι αν βάλουμε στην εξίσωση το πόσους πόντους σκοράρει ανά κατοχή ένας παίκτης ή μία ομάδα όταν αυτός έχει την μπάλα στα χέρια του, είναι στην πραγματικότητα αυτός και ο Τσάμπερλεν".

Η αλήθεια είναι ότι ο Μόρεϊ αναφέρεται στο γεγονός ότι βάσει αριθμών ο Χάρντεν σκοράρει περισσότερους πόντους ανά κατοχή, για αυτό έχει αυτή την άποψη, την οποία έχει υπερασπιστεί πολλές φορές στο παρελθόν. Αυτό το οποίο ακούει ο κόσμος όμως είναι ότι θεωρεί ότι ο Χάρντεν είναι καλύτερος σκόρερ του Τζόρνταν, κάτι που οδηγεί και στις αντίστοιχες αντιδράσεις.

Δείτε το VIDEO με την σχετική αναφορά του Μόρεϊ στην σύγκριση του Χάρντεν με τον Τζόρνταν:

AP Photo/Ben Margot

BETTER NBA SCORER: James Harden or Michael Jordan? @dmorey is going with his guy The Beard pic.twitter.com/AqqOLhLnJu

— Dan Patrick Show (@dpshow) July 29, 2019

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *