Νέα αποχή στον ΠΑΟΚ, δεν πήγαν στο γήπεδο δύο Αμερικανοί

Νέα αποχή στον ΠΑΟΚ, δεν πήγαν στο γήπεδο δύο Αμερικανοί

Χωρίς τους Γουίλιαμ Χάτσερ – Ντιάντε Γκάρετ ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου. Απέχουν και ζητούν τα δεδουλευμένα τους οι δύο Αμερικανοί.

Η συντριβή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (80-59) δεν ήταν το τελευταίο πρόβλημα του ΠΑΟΚ την τρέχουσα πολύ δύσκολη σεζόν, καθώς μετά το ρεπό της Κυριακής η ομάδα γύρισε στο παρκέ για να προετοιμαστεί εν όψει του αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου με αρκετές απουσίες. Και δεν εννοούμε τις δεδομένες πλέον απουσίες των Σχίζα – Τζόουνς που θα χάσουν το υπόλοιπο της χρονιάς.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν είχε στη διάθεσή του ούτε τους Γουίλιαμ Χάτσερ – Ντιάντε Γκάρετ, οι οποίοι ενημέρωσαν τους ανθρώπους της ομάδας πως ξεκινούν αποχή από τις προπονήσεις έως ότου πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους. Οι δύο Αμερικανοί έκαναν αρκετή υπομονή και τώρα μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση των ανθρώπων της ομάδας που βλέπουν τα γνωστά προβλήματα να επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους δύο στροφές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου της Basket League 2018/19.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *