Νέα ραψωδία του Γιάνις Τίμα στην VTB League

Νέα ραψωδία του Γιάνις Τίμα στην VTB League

Δεν πιστεύουν στα μάτια τους οι άνθρωποι της Χίμκι με τις εμφανίσεις του Γιάνις Τίμα, που οδήγησε τη νέα του ομάδα σε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Αγνώριστος σε σχέση με τον παίκτη που είδαμε στον Ολυμπιακό, ο Γιάνις Τίμα συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τη Χίμκι την οποία οδήγησε σε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν (87-83) στα πλαίσια της VTB League.

Ο Λετονός περιφερειακός που έβαλε 26 πόντους στην Αστανά και 17 στην Κάλεβ, ήταν ξανά ασταμάτητος και σε 23:50 σκόραρε 17 πόντους από 1/2 δίποντα και 5/9 τρίποντα. Είχε επίσης πέντε ριμπάουντ, τέσσερα από τα οποία ήταν επιθετικά, δύο ασίστ, ένα κλέψιμο κι ένα λάθος για να συγκεντρώσει 19 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Η Χίμκι προηγήθηκε με εννέα (64-73), η Λοκομοτίβ απάντησε με ένα αστραπιαίο12-2 για να περάσει μπροστά (76-75), εκεί όμως δέχθηκε την απάντηση των φιλοξενούμενων που κλείδωσαν τη νίκη με τον Αλεξέι Σβεντ να έχει ένα κακό βράδυ για τα δεδομένα του (14 πόντοι, 0/5 τρίποντα, 8/9 βολές, 6 ασίστ), τον Τζόρνταν Μίκι να κάνει φοβερή δουλειά και στις δύο άκρες του παρκέ (20 πόντοι, 7/11 σουτ, 9 ριμπάουντ) και τους Ντμίτρι Κουλάγκιν (21 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ) – Τζερόμ Ραντλ (14 πόντοι, 4 ασίστ) να ξεχωρίζουν από τους ηττημένους γηπεδούχους.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *