Νέες συσκευές Surface και νέο update των Windows 10 από τη Microsoft

Νέες συσκευές Surface και νέο update των Windows 10 από τη Microsoft

Δείτε ακόμα

  • Μία ακόμη γυναίκα μοιράζεται με δύο άνδρες το Νόμπελ Χημείας 03/10 13:53
  • Κανονικά η λειτουργία του Instagram, αφού «έπεσε» προσωρινά σε όλο τον κόσμο 03/10 16:10
  • Εκτιμήσεις για πιθανό ρωσικό αντιδορυφορικό όπλο που εκτοξεύεται από μαχητικό αεροσκάφος 03/10 08:15

Σειρά νέων συσκευών της σειράς Surface παρουσίασε την Τρίτη η Microsoft, με τα ακουστικά της, Surface Headphones, να προκαλούν το έντονο ενδιαφέρον του ειδικού Τύπου.

Το Surpface Pro 6 είναι ο νεότερος υβριδικός υπολογιστής tablet/laptop, με οθόνη 12,3 ιντσών και νέας γενιάς επεξεργαστή Intel. Μπορεί να διαθέτει μέχρι 16 GB μνήμη RAM και ένα TB αποθηκευτικό χώρο SSD, ενώ, σύμφωνα με την εταιρεία, είναι 67% ταχύτερος. Η τιμή του αρχίζει από τα 899 δολάρια.

Το Surface Laptop 2 απευθύνεται στους πιο «παραδοσιακούς» χρήστες, που επιθυμούν ένα «κανονικό» laptop, το οποίο έρχεται με ισχυρότερους επεξεργαστές και οθόνη 13,5 ιντσών. Η τιμή του ξεκινά από τα 999 δολάρια.

Το Surface Studio 2, με οθόνη 28 ιντσών, είναι ένα all in one μηχάνημα, με 50% καλύτερες επιδόσεις στον τομέα των γραφικών. Η τιμή του αρχίζει από τα 3.499 δολάρια.

Το νέο «μέλος της οικογένειας» είναι τα ακουστικά Surface Headphones, που έχουν, σύμφωνα με τη Microsoft, προηγμένες δυνατότητες ελέγχου περιβάλλοντος ήχου (για να μπορεί ο χρήστης να αποκλείει κατά βούληση τους εξωτερικούς ήχους) και 8 μικρόφωνα. Η συσκευή διαθέτει τη βοηθό τεχνητής νοημοσύνης Cortana, ενώ, σύμφωνα με τη Microsoft, είναι «βελτιστοποιημένα» για χρήση με συσκευές Surface. Η τιμή τους ανέρχεται στα 349 δολάρια, ωστόσο δεν είναι γνωστό ακριβώς πότε θα κυκλοφορήσουν.

Επίσης, η Microsoft παρουσίασε το Surface All Access, ένα νέο πλάνο συνδρομής/αγοράς συσκευών Surface για τις ΗΠΑ, που αρχίζει από τα 24,99 δολάρια τον μήνα για 24 μήνες, με τον χρήστη να λαμβάνει υπολογιστή Surface, Office 365, τεχνική υποστήριξη κ.ά.

Όσον αφορά στο νέο update των Windows 10, η κυκλοφορία του έχει ήδη αρχίσει. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει μια εφαρμογή Your Phone για καλύτερο συγχρονισμό και συνεργασία εφαρμογών μεταξύ τηλεφώνου και υπολογιστή, βελτιωμένες λειτουργίες 3D γραφικών σε Word και PowerPoint, καθώς και έναν νέο task manager, ονόματι To-Do.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑΠηγή άρθρου – naftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *