Νέοι υπαινιγμοί Καμμένου κατά Κοτζιά

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Σε νέους βαρείς υπαινιγμούς κατά του Νίκου Κοτζιά προχώρησε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. και πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος.

«ΔΙΑ-ΠΡΑΤΤΩ: ρήμα το συναντάμε συχνά σε εκφράσεις όπως «διαπράττει προδοσία» η «διαπράττει έγκλημα» δεν συνηθίζεται συχνά για καλό σκοπό», έγραψε ο κ. Καμμένος στον προσωπικό του λογαριασμό.

ΔΙΑ-ΠΡΑΤΤΩ :ρήμα το συναντάμε συχνά σε εκφράσεις όπως «διαπράττει προδοσία» η «διαπράττει έγκλημα» δεν συνηθίζεται συχνά για καλό σκοπό

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) January 19, 2019

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το ΠΡΑΤΤΩ ανακοίνωσε την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη ««ως συνέχεια των δύο προσφυγών που ήδη έχουν γίνει για παράνομες και ακραίες μεθοδεύσεις σε βάρος του».

Στην ανακοίνωση αναφέρει, μεταξύ άλλων ότι «η παρούσα προσφυγή είναι πράξη προάσπισης της δημοκρατίας από εκείνους που θέλουν να την φθείρουν. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα στον κύριο Καμμένο να εκθέσει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης τις συκοφαντίες, ύβρεις και ψέματά του. Με την προσφυγή θα καταφανεί ότι ο εν λόγω κύριος είναι ο «Εθνικός ψεύτης» και ένας κοινός συκοφάντης».

Πηγή άρθρου – kathimerini.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *