Νέο Kindle από την Amazon

Νέο Kindle από την Amazon

Amazon

Τη νέα έκδοση του δημοφιλούς e-reader της, Kindle, παρουσίασε η Amazon. Η συσκευή είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία στο Amazon.com, κοστολογείται στα 89,99 δολάρια και η διάθεσή της θα αρχίσει στις 10 Απριλίου.

Η συσκευή διαθέτει οθόνη των 6 ιντσών με ενσωματωμένο φως, στα 167 ppi. Οι διαστάσεις του νέου Kindle είναι 160x113x8,7 χιλιοστά και ζυγίζει 174 γραμμάρια, ενώ ο αποθηκευτικός του χώρος είναι 4 GB (παράλληλα υπάρχει δυνατότητα δωρεάν αποθήκευσης στο cloud της Amazon για το περιεχόμενο που προέρχεται από την εταιρεία).

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Kindle ήταν ανέκαθεν η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του. Με μισή ώρα διαβάσματος την ημέρα, μια απλή φόρτιση μπορεί να διαρκέσει περίπου 4 εβδομάδες, με την ασύρματη σύνδεση απενεργοποιημένη και την ένταση του φωτός στο 13 (όπως υπογραμμίζει η εταιρεία, η διάρκεια της μπαταρίας εξαρτάται από την ένταση του φωτός και τη χρήση της ασύρματης σύνδεσης, καθώς και την ακρόαση audiobooks- σημειώνεται πως μέσω του Audible και της χρήσης Bluetooth ακουσικών ή ηχείων ο χρήστης μπορεί να μεταβαίνει απρόσκοπτα από ανάγνωση σε ακρόαση). Μια πλήρης φόρτιση διαρκεί περίπου 4 ώρες από φορτιστή των 5W ή υπολογιστή μέσω USB.

AMAZON

Τα formats που υποστηρίζονται είναι Kindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, unprotected MOBI, PRC natively; HTML DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, PMP μέσω μετατροπής, Audible audio format (AAX). Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να υπογραμμίζει αποσπάσματα, να μεταφράζει λέξεις, να κοιτά υποσημειώσεις κ.α. χωρίς να φεύγει από τη σελίδα, ενώ η εταιρεία υπογραμμίζει πως η οθόνη του δίνει την αίσθηση κανονικού χαρτιού, ακόμα και όταν πέφτει απευθείας πάνω της το φως του ήλιου.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑΠηγή άρθρου – naftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *