Νίκη με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες

1Με 10 παίκτες από το 37′ (κόκκινη ο Κάτσε) και μεγάλη ανατροπή στο β’ μέρος, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 της Καλλονής στη Μυτιλήνη, στο
πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκα.

Ο Καλτσάς στο 7′ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, αλλά οι φιλοξενούμενοι «γύρισαν» το ματς με τα δύο γκολ του Περέιρα στο 50′ και 58′. Η Καλλονή είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 81′ όταν κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Ιτάνζ νίκησε τον Μανούσο από την άσπρη βούλα.

Μετά από 3 ήττες στα 4 τελευταία ματς που έδωσε μακριά από την Τούμπα, η σημερινή αναμέτρηση ήταν «χωρίς αύριο» για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Αναστασιάδη έδειξε χαρακτήρα στο δεύτερο μέρος και με τη βοήθεια του Ιτάνζ, έφυγε με το «τρίποντο», χάρις στο οποίο έμεινε «ζωντανή» στη μάχη του τίτλου (-2 από την κορυφή), ενώ αντίθετα η Καλλονή εξακολουθεί να απογοητεύει. Μετά το εξαιρετικό της ξεκίνημα η ομάδα του Ματζουράκη παρουσιάζει μία πτωτική πορεία, η οποία εάν συνεχιστεί δεν αποκλείεται να φέρει και πρόβλημα παραμονής στην κατηγορία!

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλλιός, Αντέγιο, Κεϊτά (65΄ Στεβάνοβιτς), Καλτσάς, Πιπίνης (76΄ Μίνγκας), Τσαμπούρης, Λεοζίνιο (66΄ Καμαρά), Μανούσος, Χουάνμα.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Βίτορ, Κατσικάς, Ρατς, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Μαντούρο (46΄ Τζανδάρης), Μακ (92΄ Σκόνδρας), Περέιρα, Σαλπιγγίδης (+90΄ Παπαγιαννόπουλος), Αθανασιάδης.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *