Ναδάλ-Φερέρ στους “8”

143Με καλεσμένο τον Prince ο Ράφα Ναδάλ έφτασε με μια άψογη εμφάνιση στην 32η σερί νίκη του στο Ρολάν Γκαρός. Επανάληψη του περσινού τελικού στα προημιτελικά (videos).

Το 2013 ο Ράφα Ναδάλ κατέκτησε για όγδοη φορά το Ρολάν Γκαρός και ο αντίπαλος του, ο Νταβίδ Φερέρ έκανε το όνειρο του πραγματικότητα με τη συμμετοχή του σε έναν τελικό Grand Slam.

Φέτος υπάρχει μόνο ένα εισιτήριο για τους δύο φίλους. Ένας εκ των δύο θα φύγει στα προημιτελικά. Και για να μην βιαστούμε να πούμε πως αυτός θα είναι ο Φερέρ, ας θυμηθούμε πως ήταν ο πρώτος που νίκησε φέτος τον Ναδάλ στο χώμα στο Μόντε Κάρλο.

Ο δεξιόχειρας από το Αλικάντε βρέθηκε για 10ο σερί Grand Slam στα προημιτελικά μετά την επικράτηση του με 6-3, 6-3, 6-7 (5-7), 6-1 με αντίπαλο τον δίμετρο Νοτιοαφρικανό Κέβιν Άντερσον.

Μετά το τέλος του αγώνα ρωτήθηκε και για την παραίτηση του Βασιλιά Χουάν Κάρλος από τον ισπανικό θρόνο. “Δεν είναι η απόφαση μου”, σχολίασε.

Δείτε το video:

Ο Ναδάλ, φίλος της βασιλικής οικογένειας που έχει ως “γούρι” τη Βασίλισσα Σοφία (σ.σ. σπάνια χάνει με εκείνη παρούσα), σίγουρα θα πει περισσότερα. Δεν κουράστηκε δε και στον αγώνα του με τον Σέρβο Ντούσαν Λάγιοβιτς, τον οποίο νίκησε με 6-1, 6-2, 6-1.

Ίσως ο κάτοχος οκτώ τίτλων στο Παρίσι να έκανε γρήγορα γιατί δεν ήθελε να κουράσει τον καλεσμένο του, τον τραγουδιστή Prince, ο οποίος είχε συναυλία το προηγούμενο βράδυ στην “πόλη του φωτός”.

143.Ένα 24ωρο πριν από τα 28α γενέθλια του ο αριστερόχειρας από τη Μαγιόρκα έγινε ο πρώτος τενίστας με 32 συνεχόμενες νίκες στο ταμπλό των ανδρών στο Ρολάν Γκαρός. Το ρεκόρ καριέρας του είναι 63-1!

“Ανυπομονώ να παίξω με τον Νταβίδ, θα είναι δύσκολο”, είπε ο “βασιλιάς στο χώμα” και συνεχάρη τον 23χρονο Λάγιοβιτς για την πορεία του, αναγνωρίζοντας πως δεν είναι εύκολο για οποιοδήποτε τενίστα να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο “Φιλίπ Σατριέ”.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *