Νταμπίζας σε παίκτες: “Όποιος δεν συμμορφώνεται, δεν έχει θέση στον Παναθηναϊκό”

Νταμπίζας σε παίκτες: "Όποιος δεν συμμορφώνεται, δεν έχει θέση στον Παναθηναϊκό"

O Tάσος Νικολογιάννης αποκάλυψε στον αέρα του Sport24 radio τα όσα είπε ο Νίκος Νταμπίζας στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για τα πειθαρχικά παραπτώματα που έχουν υποπέσει.

Ο Τάσος Νικολογιάννης μιλώντας στην εκπομπή "Ανατροπή και Πέναλτι", αποκάλυψε την ομιλία του Νίκου Νταμπίζα προς τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και τις παρατηρήσεις του για τα πειθαρχικά παραπτώματα που έχουν να κάνουν με τις καθυστερήσεις στις προπονήσεις, αλλά και την χρήση κινητών κατά την διάρκεια της θεραπείας.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.

"Υπάρχει το θέμα το Μολό αλλά και κάποια άλλα πειθαρχικά παραπτώματα που έχουν να κάνουν με κάποιες καθυστερησεις στις προπονήσεις αλλά και χρήση κινητού από τους ποδοσφαιριστές σε χώρους που απαγορεύεται.

Ο Νίκος Νταμπίζας μάζεψε τους ποδοσφαιριστές στο Κορωπί την Δευτέρα (07/10) μετά τον αγώνα με την Ξάνθη και τους έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις και για το θέμα του Μολό, για καθυστερήσεις στις προπονήσεις αλλά και για την χρήση κινητού την ώρα που κάνουν θεραπεία, κάτι που απογορεύεται βάση του εσωτερικού κανονισμού.

Τους είπε πως είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά, δεν συνάδει με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, τους χτύπησε το καμπανάκι, τους τόνισε πως τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές και πως όποιος δεν συμμορφώνεται δεν θα έχει θέση στην ομάδα.

Ο Νταμπίζας έχει δώσει εντολή στους γιατρούς να μην ασχολούνται με τους παίκτες εάν μιλούν στο κινητό. Έχει φάει πρόστιμο παίκτης και γιατί είχε ανοικτό το κινητό την ώρα της θεραπείας και επειδή καθυστέρησε να πάει στην προπόνηση. Κάτι τέτοιο συνέβη και με τον Βέργο τις προηγούμενες μέρες.

Ο εσωτερικός κανονισμός λέει πως η χρήση κινητών τηλεφώνων απαγορεύεται όταν οι παίκτες κάνουν θεραπεία και φυσικά όταν γίνονται ομιλίες.

Το άλλο σημαντικό θέμα ήταν αυτό του Μολό, το οποίο ο Νταμπίζας ήθελε να το τελειώσει, τους μίλησε σε πολύ σκληρή γλώσσα, τα περισσότερα από αυτά που έχουν ειπωθεί όμως, έμειναν εντός των τειχών.

Μεταξύ άλλων, στην διάρκεια της ομιλίας είπε στους ποδοσφαιριστές, πως από την στιγμή που δεν είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας, αυτό βγαίνει και στο γήπεδο.

Δεν είμαστε ομάδα. Αυτό ξεκινά από την καθημερινότητα και περνά και στα παιχνίδια.

Ο Μολό στις τελευταίες τρεις προπονήσεις παρουσιάζει καλύτερη εικόνα, αφού τα έχει ακούσει τρεις φορές, μία μπροστά στους παίκτες, μία από τον Νταμπίζα και μία από Δώνη και Νταμπίζα μαζί".

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *