Νταμπίζας στους παίκτες: “Μαζί στα σκ@τ@, μαζί και στα θετικά”

Νταμπίζας στους παίκτες: "Μαζί στα σκ@τ@, μαζί και στα θετικά"

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, συνεχάρη τους παίκτες της ομάδας για την προσπάθεια και τη μαχητικότητα και ξεκαθάρισε ότι πρέπει να είναι ενωμένοι "και στα σκ@τ@ και στα θετικά".

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για το αιώνιο ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής της Super League 1 και ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε στους πράσινους στ' αποδυτήρια.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού συνεχάρη τους παίκτες της ομάδας για την προσπάθεια και τη μαχητικότητα και ξεκαθάρισε ότι πρέπει να είναι ενωμένοι "και στα σκ@τ@ και στα θετικά".

"Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τη μαχητικότητα. Είμαστε όλοι μαζί θα στ@τ@, είμαστε όλοι μαζί και στα θετικά. Συνεχίζουμε με τον τρόπο αυτό όλοι ενωμένοι να βγάλουμε την ομάδα από το τέλμα", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο προπονητής του Τριφυλλιού, Γιώργος Δώνης, ο οποίος επανέλαβε στους παίκτες του ότι δεν πρέπει να πανηγυρίζουν. "Αν παίξουμε με πάθος, μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε".

Photo credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *