Ντουράντ: “Όχι διάολε, δεν φταίνε οι Γουόριορς για τον τραυματισμό μου”

Ντουράντ: "Όχι διάολε, δεν φταίνε οι Γουόριορς για τον τραυματισμό μου"

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα, ο Κέβιν Ντουράντ ξεκαθάρισε ότι δεν τον πίεσαν οι Γουόριορς να επιστρέψει στο Game 5 των τελικών κόντρα στους Ράπτορς.

Ο Κέβιν Ντουράντ δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος. Παραχωρώντας την πρώτη του συνέντευξη μετά τον σοβαρό του τραυματισμό (ρήξη αχίλλειου τένοντα), στο Game 5 των τελικών ανάμεσα στους Γουόριορς και τους Ράπτορς, τόνισε ότι δεν φταίνε οι γιατροί του Γκόλντεν Στέιτ που τραυματίστηκε.

"Όχι διάολε. Πώς να κατηγορήσεις τους Γουόριορς; Άκουσα ότι με πίεσαν να επιστρέψω. Κανείς δεν μου είπε λέξη κατά την διάρκεια της αποθεραπείας μου. Δούλευα κάθε μέρα με τον Ρικ Σελεμπρίνι (γιατρός της ομάδας) και ήμασταν μόνοι στο γήπεδο" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντουράντ για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Από την αρχή είχα βάλει ως στόχο το Game 5. Όχι διάολε, απλώς συνέβη. Είναι μπάσκετ. Συμβαίνουν αυτά. Κανείς δεν φταίει. Απλώς ήταν ένα παιχνίδι. Πρέπει να προχωρήσουμε από αυτά τα σκ…α επειδή θα επιστρέψω".

Ακολούθως ο Ντουράντ τόνισε: "Σε όποιο σημείο και αν βρισκόταν η σειρά, στόχευα στο Game 5. Για αυτό έπαιξα με το σκορ της σειράς στο 3-1. Ό,τι και αν γινόταν, εγώ ήθελα να αγωνιστώ στους τελικούς. Απλώς ήθελα να παίξω μπάσκετ και ένιωθα καλά. Δούλευα κάθε μέρα και επέστρεφα σιγά-σιγά κάνοντας διπλές προπονήσεις".

Κλείνοντας το θέμα, ο Ντουράντ ξεκαθάρισε ότι ακόμα δεν έχει ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα επιστροφής: "Δεν ξέρω. Όπως δεν ήξερα ότι θα χτυπήσω. Θα δούμε, είναι νωρίς ακόμα. Παλεύω κάθε μέρα και δεν σκέφτομαι τόσο μακριά. Δεν θα μου κάνει καλό αυτό, οπότε εστιάζω σε αυτά που μπορώ να ελέγξω. Θα δούμε. Ξέρω μόνο ότι χρειάζεται πολλή δουλειά".

Στον επίλογό του, ο Ντουράντ αποκάλυψε γιατί επέλεξε τους Νετς ως την επόμενη ομάδα του: "Αν έφευγα από τους Γουόριορς, θα το έκανα μόνο για τους Νετς, αυτό σκεφτόμουν. Έχουν όλα τα κομμάτια και μία διοίκηση με δημιουργικότητα. Μου αρέσει αυτό που χτίζουν".

AP Photo/Ben Margot, File

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *