Νύχτα έρωτα για Bieber και Adriana Lima στις Κάννες

adr1Ο πιτσιρικάς της ποπ κατέκτησε την καρδιά της Βραζιλιάνας καλλονής

Ο διάσημος πιτσιρικάς της ποπ, Justin Bieber, φαίνεται πως είναι ο νέος… Καζανόβα, αφού δεν τον προλαβαίνουμε με τις καινούριες του κατακτήσεις!

Μόλις την περασμένη εβδομάδα ο διεθνής Τύπος τον ήθελε να έχει φλερτάρει με την διάσημη κληρονόμο Paris Hilton, στις Κάννες όπου βρίσκονται με την ευκαιρία του φεστιβάλ κινηματογράφου.

Τώρα, φαίνεται πως κατέκτησε την καρδιά του αγγέλου της Victoria Secret’s, Adriana Lima, που πρόσφατα χώρισε με τον επί 8 χρόνια σύζυγό της και πρώην αστέρα του ΝΒΑ, τον Σέρβο Marko Jaric.

Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο ο Justin φλέρταρε με την Adriana, για όλο το βράδυ, όταν βρέθηκαν σε κλαμπ των Κανών, με τις φίλες της να αναφέρουν το ενδιαφέρον της μοντέλας για τον τραγουδιστή.

Αρχικά, σύμφωνα πάντα με τις φίλες της Βραζιλιάνας καλλονής, εκείνη αρνήθηκε ευγενικά όταν της προτάθηκε να περάσουν μαζί τη νύχτα στο ξενοδοχείο της.

Όπως αναφέρει το «US Weekly» οι δυο τους έφυγαν από το «Gotha nightclub» στις 5 το πρωί και μπήκαν αγκαλιά στο ξενοδοχείο της Lima, με τις φήμες να κάνουν λόγο για… αχαλίνωτη νύχτα έρωτα μεταξύ τους!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *