Ν.Δ.:«Στη Marfin δεν πέθαναν από βραχυκύκλωμα»

Με σκληρή γλώσσα απάντησε η Ν.Δ. στις χθεσινές δηλώσεις του Γιώργου Κυρίτση, ο οποίος υποστήριξε, μιλώντας στην ΕΡΤ και σχολιάζοντας τον νέο Ποινικό Κώδικα που τέθηκε σε διαβούλευση (προβλέπει μειώσεις ποινών για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, αλλά και για την κατασκευή και κατοχή μολότοφ), ότι δεν… θυμάται «να έχει σκοτωθεί κανένας από μολότοφ».

«Δεν ξέρω αν οι μολότοφ πρέπει να είναι κακούργημα ή πλημμέλημα, δεν θυμάμαι κανείς να έχει σκοτωθεί από μολότοφ ή κάτι αντίστοιχο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κυρίτσης. «Υπάρχει, άραγε, όριο στο θράσος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ;» διερωτήθηκε η Ν.Δ. σε ανακοίνωσή της. Και πρόσθεσε: «Προφανώς, όχι. Το μόνο που απομένει στον κ. Κυρίτση είναι να πει στις οικογένειες των θυμάτων της Marfin ότι οι άνθρωποί τους πέθαναν από βραχυκύκλωμα. Μόνο ντροπή».

Αιχμηρή ήταν, όμως, η αντίδραση της Πειραιώς και έναντι της Μυρσίνης Λοΐζου, με αφορμή παλαιότερα σχόλιά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπέρ του Σάββα Ξηρού και του Δημήτρη Κουφοντίνα. «Η Μυρσίνη Λοΐζου ήταν γνωστή στα social media για τις ακραίες απόψεις της και τη στήριξη στην τυφλή βία και την τρομοκρατία», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ν.Δ. «Αυτό προφανώς δεν ήταν πρόβλημα για τον κ. Τσίπρα, ο οποίος την επιβραβεύει ως υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωβουλή για να διαδώσει και στις Βρυξέλλες την υπερηφάνεια της για τον Ξηρό και τον Κουφοντίνα», καταλήγει η Πειραιώς.

ΈντυπηΠηγή άρθρου – kathimerini.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *