Ξεβούλωσε τη μύτη σου σε 2 μόλις λεπτά με αυτό το έξυπνο κόλπο!

2Το χειρότερο είναι τη νύχτα που δε μπορείτε να ανασάνετε κανονικά. Έτσι ανατρέχετε σε σπρέι για ρινικές αποσυμφορήσεις ή άλλα φαρμακευτικά σκευάσματα. Μπορείτε όμως να ανακουφιστείτε από τα συμπτώματα χωρίς φάρμακα, δοκιμάζοντας 2 κόλπα που σας βοηθήσουν να ανασάνετε και πάλι.
1. Πίεση με τη γλώσσα στον ουρανίσκο και πίεση ανάμεσα στα φρύδια

Πιέστε με την άκρη της γλώσσας σας στον ουρανίσκο για μερικά δευτερόλεπτα. Χαλαρώστε τη γλώσσα σας και επαναλάβετε μερικές φορές την πίεση.

Την ίδια στιγμή, πιέστε με τον μέσο δάχτυλο και τον δείκτη στο μέτωπό σας ανάμεσα στα φρύδια για ένα δευτερόλεπτο και μετά σταματήστε. Επαναλάβετε μερικές φορές.

Είναι σημαντικό να κάνετε αυτές τις ασκήσεις ταυτόχρονα και αρκετές φορές εντός 25 δευτερολέπτων, για να απελευθερώσετε τη μύτη σας.

2.Κρατήστε την αναπνοή σας

Πάρτε βαθιά ανάσα. Τραβήξτε το κεφάλι προς τα πίσω και κλείστε τη μύτη σας με τον δείκτη και τον αντίχειρα. Κρατήστε την αναπνοή σας όσο περισσότερο μπορείτε όσο περισσότερο μπορείτε.

Μπορείτε να δείτε τις οδηγίες για τις ασκήσεις εδώ:

Τώρα θα μπορείτε να αναπνέετε πιο εύκολα και πάλι. Αν αρπάξετε κρυολόγημα, κάντε αυτές τις ασκήσεις πριν πάτε για ύπνο, για να μπορείτε να κοιμηθείτε χωρίς δυσκολία στην αναπνοή. Δοκιμάστε το!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *