Ξεκάθαρο μήνυμα-στήριξη στη ΛΑ.Ε. στη συνέντευξη Τύπου από τον Μ.Γλέζο

1Την ξεκάθαρη στήριξή του στη Λαϊκή Ενότητα εξέφρασε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος, καθώς η συνέντευξη Τύπου του Παναγιώτη Λαφαζάνη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη ΔΕΘ ξεκίνησε με ένα μήνυμα του κ. Γλέζου, ο οποίος αποτέλεσε ένα από τα πιο προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.

«Ζητάω να αφουγκραστούμε την ιστορία που μάς χτυπά την πόρτα και να πάμε να την ανοίξουμε. Δεν μπορεί να υπάρχουν θεατές σε αυτόν τον αγώνα, δεν μπορεί να μείνουμε απαθείς. Να ανοίξουμε την πόρτα για να περάσουν τα οράματα και οι ελπίδες», ανέφερε, μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο κ. Γλέζος.

Ο ίδιος κάλεσε προσωπικά «όλους τους παλιούς συναγωνιστές να σταθούν όπως και τότε και πάλι μπροστάρηδες στον αγώνα για το δίκιο και τη λεφτεριά και όλοι να αναφωνήσουμε εμπρός Ελλάς για την Ελλάδα για το δίκιο και τη λεφτεριά».

Σύμφωνα με τον κ. Γλέζο, «τώρα η ιστορία καλεί τον πολίτη να αποφασίσει να πάρει την τύχη στα χέρια του. Γι’ αυτό το λόγο οι εκλογές είναι καθοριστικές, δίνουν την δυνατότητα να καταστρέψει όλο το σάπιο καθεστώς και να αναδείξει πρωταγωνιστή τον εαυτό του».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *