Οθόνες για τους gamers παρουσίασε η Samsung στη CES 2020

Οθόνες για τους gamers παρουσίασε η Samsung στη CES 2020

Δύο κυρτές οθόνες τεχνολογίας QLED ήρθαν να προστεθούν στην γκάμα των περιφερειακών που προσφέρει η Samsung σε όσους θέλουν να επενδύσουν σοβαρά στο gaming.

H σειρά Odyssey έκανε την επίσημη εμφάνισή της στο περίπτερο της Samsung στο Consumer Electronics Show στο Las Vegas και περιλαμβάνει την οθόνη 49 ιντσών G9, καθώς και τη G7, η οποία θα είναι διαθέσιμη στις 32 και τις 27 ίντσες. Οι gamers μπορούν να απολαύσουν ρεαλιστική δράση, με χρόνο απόκρισης 1ms και συχνότητα 240hz RapidCurve. Οι νέες οθόνες για gaming της Samsung είναι συμβατές με το NVIDIA G-SYNC και το Adaptive Sync στο DP1.4. Και οι δύο οθόνες έχουν επανασχεδιαστεί με εντελώς νέα προσέγγιση, για απαράμιλλη gaming εμπειρία.

Η G9 διακρίνεται για την ανάλυση 5120×1440 pixels που προσφέρει με ταχύτατο ρυθμό ανανέωσης 240Hz και 1ms χρόνο απόκρισης. Η αναλογία οθόνης είναι στα 32:9, έχει κυρτότητα 1000R και μέγιστη φωτεινότητα που φτάνει τα 1000 cd/m2. Η οθόνη διαθέτει τεχνολογία Quantum dot, η οποία σε συνδυασμό με ένα HDR1000 VA panel, παράγει ρεαλιστικά χρώματα. Η οθόνη G9 έχει λεία λευκή πίσω όψη και infinity πυρήνα φωτισμού στο πίσω μέρος, που περιλαμβάνει 52 χρώματα και 5 επιλογές φωτισμού για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα προβολής κατά τη διάρκεια της έντασης του παιχνιδιού.

Η οθόνη G7 διαθέτει τον ίδιο γρήγορο χρόνο απόκρισης και ρυθμό ανανέωσης, την κυρτότητα και τη συνολική απόδοση της G9, σε μικρότερες διαστάσεις μοντέλων. Η ανάλυση εδώ είναι Quad-High Definition (2560×1440 pixels), με αναλογία οθόνης 16:9. Το HDR600 VA panel προσφέρει μέγιστη φωτεινότητα 600 cd/m2. Η εξωτερική σχεδίαση είναι σε ματ μαύρο χρώμα, ενώ και εδώ υπάρχει ένας πυρήνας εναλλαγής φωτισμού στο πίσω μέρος. Οι οθόνες G9 και G7 της Samsung θα διατεθούν διεθνώς, ξεκινώντας από το δεύτερο τρίμηνο του 2020 σε τιμές που θα ανακοινωθούν αργότερα για κάθε χώρα ξεχωριστά.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑnaftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *