Οι Γουόριορς ισοπέδωσαν τους Νάγκετς στο Ντένβερ!

Οι Γουόριορς ισοπέδωσαν τους Νάγκετς στο Ντένβερ!

Οι Γουόριορς έκαναν επίδειξη δύναμης στο Ντένβερ κόντρα στους Νάγκετς, διαλύοντας τους αντιπάλους τους με 142-111, ανέβηκαν στην κορυφή της Δύσης και έστειλαν μήνυμα σε όλο το ΝΒΑ!

Οι Νάγκετς υποδέχθηκαν με άγριες διαθέσεις τους Γουόριορς, νιώθοντας δυνατοί για τους εαυτούς τους στη μάχη κορυφής της Δύσης. 48 λεπτά αργότερα, το Γκόλντεν Στέιτ θύμισε στο Ντένβερ, αλλά και σε ολόκληρο το ΝΒΑ, πως όταν είναι σε καλή κατάσταση δεν έχει αντίπαλο, διαλύοντας τους φιλόδοξους Νάγκετς με 142-111!

Οι Πρωταθλητές δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στο Ντένβερ, δείχνοντας τις προθέσεις τους από την πρώτη περίοδο, όταν σημείωσαν 51 πόντους (!) με 10 τρίποντα (!) για να ξεφύγουν με 51-38. Οι Νάγκετς ήθελαν, αλλά απλώς… δεν μπορούσαν. Όχι αυτή τη φορά, όχι κόντρα σε αυτό το Γκόλντεν Στέιτ.

Οι Γουόριορς ήταν με το πόδι στο γκάζι για τρεις περιόδους, πριν χαλαρώσουν λίγο στην τέταρτη περίοδο. Δεν χρειαζόταν εξάλλου να κάνουν κάτι άλλο. Είχαν ήδη στείλει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Και το γεγονός ότι μετά από αυτή τη νίκη ανέβηκαν στην κορυφή της Δύσης με ρεκόρ 30-14 έναντι 29-14 των Νάγκετς είναι, εκτός των άλλων, και συμβολικό, σε μία μαγική βραδιά για το Γκόλντεν Στέιτ.

Ο Στέφεν Κάρι με 31 πόντους και 8/13 τρίποντα και ο Κλέι Τόμπσον με 31 πόντους και 5/8 τρίποντα ήταν οι κορυφαίοι των νικητών, με τον Κέβιν Ντουράντ να προσθέτει 27 πόντους και 5/7 τρίποντα, σε μία βραδιά που το Γκόλντεν Στέιτ είχε συνολικκά 21/39 τρίποντα.

Για τους Νάγκετς, ο Μαλίκ Μπίσλεϊ είχε 22 πόντους, ο Τζαμάλ Μάρεϊ 21 πόντους και ο Νίκολα Γιόκιτς 17 πόντους και 8 ασίστ.

AP Photo/David Zalubowski

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *