Οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι εξισλαμισμένοι Έλληνες – Δεν υπάρχουν Τούρκοι!

1Χαράς ευαγγέλια για την Τουρκία αποτελεί η εκλογή τεσσάρων μειονοτικών βουλευτών σε Ξάνθη και Ροδόπη, χωρίς αυτό, φυσικά, να σημαίνει, ότι οι εν λόγω βουλευτές υποστηρίζουν τις θέσεις της Άγκυρας, γράφει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet.

Ειδικά στη Ροδόπη δεν εξελέγη ούτε ένας χριστιανός βουλευτής, ενώ η μουσουλμανική μειονότητα στήριξε, μαζικά, τον ΣΥΡΙΖΑ.

Από τους τέσσερις βουλευτές οι τρεις, ο Αϊχάν Καραγιουσούφ, ο Μουσταφά Μουσταφά και ο Χουσεϊν Ζεϊμπέκ εξελέγησαν με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο τέταρτος, ο Ιλχάν Αχμέτ, εξελέγη με το Ποτάμι στον νομό Ξάνθης.

Και στις εκλογές του Ιανουαρίου η μειονότητα είχε στηρίξει, μαζικά, τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε κάθε περίπτωση η εκλογή τεσσάρων μειονοτικών βουλευτών, τους οποίους η Άγκυρα χαρακτηρίζει «Τούρκους», είναι ένα γεγονός που μπορεί να τύχει της ανάλογης εκμετάλλευσης, καταλήγει η Hurriyet.

Εμείς απλά θα σχολιάσουμε: Οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι εξισλαμισμένοι Έλληνες. Και μόνο εξαιτίας τραγικών λαθών του ελληνικού κράτους τις προηγούμενες δεκαετίες κάποιοι άνθρωποι από αυτούς παραδόθηκαν στις αγκαλιές της Τουρκίας. Ας κοιτάνε τα χάλια τους οι Τούρκοι με τους Αλεβίτες και τους Κούρδους, κι ας αφήσουν «ήσυχη» την ελληνική μουσουλμανική κοινότητα.

Οι Έλληνες μουσουλμάνοι, είναι υπερήφανοι ως Έλληνες, ασφαλείς ως Έλληνες, πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως Έλληνες και δεν έχουν καμία διάθεση να κάνουν τη ζωή τους «δύσκολη» εξαιτίας των παρανοϊκών στην Άγκυρα.

Και κάτι ακόμα. Εδώ στην Τουρκία δεν υπάρχουν… Τούρκοι. Με 72 εθνικές ομάδες εντός της Τουρκίας, απορίας άξιο είναι ποιοι απομένουν για… «Τούρκοι». Ας μην προσπαθούν να ανακαλύψουν και κυρίως να δημιουργήσουν Τούρκους στην Ελλάδα. Ξύπνησαν οι μουσουλμάνοι της Θράκης, βλέπουν το αίμα να ρέει στη Μέση Ανατολή, καμία διάθεση δεν έχουν να γίνει η ζωή τους σαν τα μούτρα σας, κύριοι του Προξενείου.

Και ένα τελευταίο. Όποιος στη Θράκη αυτοπροσδιορίζεται ως Τούρκος ή είναι προδότης ή βλάκας. Εντελώς βλάκας!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *