Οι Πέλικανς τιμώρησαν τον Ντέιβις και τον κράτησαν στη Νέα Ορλεάνη

Οι Πέλικανς τιμώρησαν τον Ντέιβις και τον κράτησαν στη Νέα Ορλεάνη

Παίκτης των Πέλικανς τουλάχιστον έως το καλοκαίρι θα είναι ο Άντονι Ντέιβις, καθώς οι Πέλικανς αποφάσισαν οριστικά να μην ενδώσουν στις πιέσεις των Λέικερς.

Το σίριαλ των τελευταίων ημερών, έφτασε στο τέλος του τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Οι Πέλικανς "τιμώρησαν" τον Άντονι Ντέιβις για την απαίτησή του να παραχωρηθεί μέσω ανταλλαγής, "έκαψαν τις γέφυρες" με τους Λέικερς την Τετάρτη και άφησαν το Trade Deadline της Πέμπτης να περάσει χωρίς να ενδώσουν στις πιέσεις της ομάδας του Λος Άντζελες με την οποία ήταν δεδομένο πως δεν ήθελαν να συνεργαστούν.

Ο Μάτζικ Τζόνσον κι ο Ρομπ Πελίνκα πρόσφεραν… τα πάντα στον Ντελ Ντεμπς, του πρότειναν ακόμη και πακέτο με τους Λόνζο Μπολ, Τζος Χαρτ, Μπράντον Ίνγκραμ, Κάιλ Κούζμα, Ίβιτσα Ζούμπατς συν 2-4 draft picks πρώτων και δεύτερων γύρων, δεν κατάφεραν όμως να αποκτήσουν τον κορυφαίο ψηλό του ΝΒΑ που εγκλωβίστηκε οριστικά σε μια κατάσταση που ο ίδιος δημιούργησε.

Πλέον στο παιχνίδι θα μπουν δυνατά και οι Σέλτικς, οι οποίοι δεν είχαν την δυνατότητα να τον αποκτήσουν φέτος καθώς στο ρόστερ τους υπάρχει ήδη παίκτης που έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον περίφημο "Rose Rule". Το καλοκαίρι ο Καϊρί Ίρβινγκ θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Βοστώνης, η οποία θα προσπαθήσει να τον κρατήσει και στη συνέχεια να προσφέρει στους Πέλικανς ό,τι εκείνοι ζητήσουν.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *