Οι Πίστονς “γκρέμισαν” από την κορυφή τους Νάγκετς

Οι Πίστονς "γκρέμισαν" από την κορυφή τους Νάγκετς

Οι Πίστονς βρήκαν τους Νάγκετς χωρίς τρεις βασικούς και δεν τους χαρίστηκαν, διαλύοντάς τους με 129-103, με αποτέλεσμα να τους ρίξουν από την κορυφή της Δύσης.

Ο Πολ Μίλσαπ πρόσθεσε το όνομά του στην λίστα των απόντων στους Νάγκετς δίπλα σε αυτά των Τζαμάλ Μάρεϊ και Γκάρι Χάρις, αφήνοντας το Ντένβερ χωρίς 3 βασικούς στο Ντιτρόιτ. Άλλο που δεν ήθελαν οι Πίστονς, που ψάχνουν τις νίκες με το… τουφέκι, με αποτέλεσμα να πιάσουν την ευκαιρία από τα μαλλιά και να διαλύσουν με 129-103 τους Νάγκετς!

Έπειτα από ένα ανταγωνιστικό πρώτο δωδεκάλεπτο, που βρήκε το Ντένβερ να προηγείται με 36-34, οι Πίστονς πάτησαν γκάζι και ξέφυγαν με 68-55 στην δεύτερη περίοδο, παίρνοντας το πάνω χέρι στο ματς.

Αυτό αποδείχθηκε πως ήταν όμως μόνο η αρχή για το Ντιτρόιτ, που εξακολούθησε να έχει τον έλεγχο του αγώνα στην τρίτη περίοδο, μέχρι ένα νέο ξέσπασμα στην τέταρτη περίοδο να έχει ως αποτέλεσμα μία άνετη νίκη.

Ο Αντρέ Ντράμοντ με 27 πόντους και 12 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Στάνλεϊ Τζόνσον να προσθέτει 18 πόντους και τον Μπλέικ Γκρίφιν 17 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Για τους Νάγκετς, ο Τρέι Λάιλς είχε 20 πόντους, ο Μόντε Μόρις 18 πόντους και ο Νίκολα Γιόκιτς 16 πόντους με 7/17 σουτ, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

AP Photo/Carlos Osorio

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *