Οι σημαντικότεροι λόγοι για να εξοπλίσετε τον χώρο σας με κάμερες ασφαλείας

Από πολλές έρευνες που έχουν γίνει έχει διαπιστωθεί ότι πάνω από το 30% των ληστών δεν θα έμπαιναν σε σπίτια που είχαν κάμερες ασφαλείας. Είναι απόλυτα λογικό μαζί με την εγκληματικότητα, να αυξάνονται και τα συστήματα ασφαλείας σε κάθε οικία ή επιχείρηση. Όλοι προσπαθούμε να προφυλάξουμε τον χώρο μας όσο καλύτερα μπορούμε, συνδυάζοντας τη μέγιστη ασφάλεια με τη μέγιστη οικονομία.

Οι κάμερες ασφαλείας είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να προφυλάξετε πρωτίστως την ακεραιότητα σας και στη συνέχεια την περιουσία σας. Οι επιλογές που έχετε είναι πολλές, για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη σας. Υπάρχουν εξωτερικές και εσωτερικές, ασύρματες και ενσύρματες, με ή/και χωρίς ήχο και με πολλές ακόμα προδιαγραφές. Η εταιρεία Integrated Security Management (ISM) είναι μία εταιρεία security που μπορεί να σας προσφέρει μελέτη και εγκατάσταση τέτοιου είδους καμερών. Ο τύπος του εξοπλισμού ενδέχεται να αλλάζει, τα πλεονεκτήματα, όμως, μένουν ίδια και είναι πολλά.

Το γεγονός ότι βρίσκετε κάμερες παρακολούθησης σε όλα τα μεγέθη και κόστη κάνει την εγκατάσταση τους πολύ εύκολη. Μπορείτε να τις τοποθετήσετε οπουδήποτε επιθυμείτε και αν είναι ασύρματες αποφεύγετε και τις εργασίες για την καλωδίωση. Δεν απαιτούν κάποιες ιδιαίτερες προδιαγραφές της οικίας ή/και της επιχείρησης σας, επομένως, ένας επαγγελματίας θα μπορούσε να τις εγκαταστήσει πολύ εύκολα χωρίς περιττά έξοδα για προσαρμογές.

Ένα φως που αναβοσβήνει, όταν λείπετε, ενδέχεται να κάνει τους διαρρήκτες να το σκεφτούν λίγο παραπάνω πριν κάνουν την διάρρηξη. Οι κάμερες είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τους αποτρέψουν. Ο διαρρήκτης που θα παρατηρήσει ότι υπάρχει κάποια πινακίδα ή κάμερα στο εξωτερικό της οικίας, δεν θα σκεφτεί να μπει μέσα!

Οι διαρρήκτες γνωρίζουν καλά ότι σε περίπτωση που καταγραφούν, οι πιθανότητες σύλληψης τους αυξάνονται. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που τους ωθεί στην διάρρηξη, σίγουρα προτιμούν την ελευθερία τους, για αυτό και προβαίνουν σε διαρρήξεις σε μέρη που δεν εντοπίζουν συστήματα ασφαλείας.

Με τις κάμερες ασφαλείας, ουσιαστικά, είστε πιο σίγουροι για το τι γίνεται στο σπίτι σας, γιατί αποτελούν έναν ακούραστο και πολύτιμο σύμμαχο. Ακόμα και όταν κοιμάστε ή λείπετε, σας προσφέρουν ένα ασύγκριτο αίσθημα ασφάλειας.

Η ISM SECURITY Α.Ε. επενδύει στη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση των συνεργατών της όσον αφορά τις σύγχρονες διαδικασίες σωματοφυλακής, την  προστασία υψηλών προσώπων (VIP) – φύλαξη προσώπων- bodyguard και την ασφάλεια μετακινήσεων, καθώς και τις ολοένα αυξανόμενες μορφές κινδύνων.

Σκοπός μας είναι να σας υπενθυμίσουμε πως ο κόσμος στις μέρες μας καταφεύγει σε πράξεις ανάρμοστες για να επιβιώσει και για αυτό το λόγο είναι σημαντικό να προβαίνετε στη λήψη μέτρων ασφαλείας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *