Οι Τσέχοι δεν στέκονται μόνο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Οι Τσέχοι δεν στέκονται μόνο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε το μέλος του τεχνικού επιτελείου της Τσεχίας, Πετρ Τσούντεκ μιλώντας σε Μέσο της χώρας του, υποστηρίζοντας μάλιστα πως αυτό το ματς θα είναι πιο δύσκολο από εκείνα των Τσέχων με Τουρκία και Βραζιλία.

Ο Πετρ Τσούντεκ, βοηθός του Ρόνεν Γκίνζμπουργκ στον πάγκο της Τσεχίας, μίλησε σε ιστοσελίδα της χώρας του αναφορικά με το παιχνίδι απέναντι στην Εθνική Ελλάδας, το δεύτερο της φάσης των "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το μέλος του τεχνικού επιτελείου των Τσέχων, υποστήριξε πως αυτό το ματς είναι πιο δύσκολο για την ομάδα του σε σύγκριση με εκείνα απέναντι σε Τουρκία και Βραζιλία: "Οι Έλληνες έχουν μία πολύ καλή ομάδα εδώ. Δεν θέλω να μειώσω τους Βραζιλιάνους ή τους Τούρκους, αλλά πιστεύω πως θα έχουμε το πιο δύσκολο και σκληρό παιχνίδι μας εδώ, αν ξεχάσουμε το πρώτο ματς με τις ΗΠΑ", είπε αρχικά στο "sport.cz" για να προσθέσει σχετικά με την ομάδα του: "Ωστόσο, πιστεύω πολύ στους παίκτες μας. Τα πηγαίνουμε πολύ καλά, παίζουμε όλοι για όλους. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ εντός κι εκτός παρκέ. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έχουν προετοιμαστεί πολύ καλά, αγωνιστικά και πνευματικά".

Όσο για την αντιμετώπιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ξεκαθάρισε: "Θα αντιμετωπίσουμε τον πολυτιμότερο παίκτη του NBA. Ας σκεφτούμε ότι πρόκειται για τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Σημαίνει κάτι, αλλά εδώ μιλάμε για ένα συλλογικό παιχνίδι".

Photo Credits: FIBA

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *