Οι υποψήφιοι για την θέση του προπονητή στο Κλίβελαντ

Οι υποψήφιοι για την θέση του προπονητή στο Κλίβελαντ

Οι Καβαλίερς κατέληξαν στους προπονητές που είναι υποψήφιοι να αντικαταστήσουν τον Λάρι Ντρου και το μόνο που απομένει είναι μία συνέντευξη και μία απόφαση.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η αναζήτηση προπονητή στο Κλίβελαντ. Οι Καβαλίερς πέρασαν από συνέντευξη άλλους τέσσερις ασίσταντ κόουτς και όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα πάρουν την τελική τους απόφαση σχετικά με το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Λάρι Ντρου.

Οι τέσσερις που πέρασαν από συνέντευξη τα τελευταία 24ωρα είναι οι Τζόρντι Φερνάντεζ και Γουές Ανσελντ των Ντένβερ Νάγκετς, ο Ντέιβιντ Βάντερπουλ των Μπλέιζερς και ο Στιβ Χέτζελ του Ορλάντο. Πριν από αυτούς οι Καβαλίερς έχουν μιλήσει ακόμα με τον Ετορε Μεσίνα, ασίσταντ κόουτς του Γκρεγκ Πόποβιτς στο Σαν Αντόνιο, ενώ ο τελευταίος στη λίστα θα είναι ο (εικονιζόμενος) Νέιτ Τίμπετς, πρώτος βοηθός του Τέρι Στοτς στο Πόρτλαντ.

Όποιος κι αν είναι ο εκλεκτός των Καβς, θα αποτελέσει τον 22ο προπονητή στην ιστορία της ομάδας στο ΝΒΑ. Το Κλίβελαντ έχει αλλάξει συνολικά τέσσερις προπονητές την τελευταία εξαετία, τους Μάικ Μπράουν (2013/14), Ντέιβιντ Μπλατ (2014-2016), Ταϊρόν Λου (2016-2018) και Λάρι Ντρου (2018-19).

Photo credits: AP Photo/Darryl Webb

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *