Οι 10 πιο αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις που το αποτέλεσμά τους ήταν φρικιαστικό!!

1Αποτυχημένες προσπάθειες πολλών εκατομμυρίων με φρικαλέα αποτελέσματα

10. Michaela Romanini Ιταλίδα socialite, διάσημη για κατάχρηση κολλαγόνου

Ιταλίδα Michaela Romanini έχει εμμονή με το κολλαγόνο στα χείλη και έγινε διάσημη μετά από πολλές χειρουργικές επεμβάσεις

9. Amanda Lepore H πιο διάσημη τρανσέξουαλ του κόσμου

Κάποτε υπήρξε ένα φτωχό αγόρι, τώρα είναι μια από τις πιο διάσημες τρανσέξουαλ της γης. Έκανε την πρώτη επέμβαση σε ηλικία 15 χρονών για αλλαγή φύλου, και αμέτρητα χειρουργεία έκτοτε.

8. Jackie Stallone Λίφτινγκ προσώπου, φρυδιών, εμφυτεύματα στα μάγουλα, πλαστική μύτης…

Η μητέρα του διάσημου ηθοποιού Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζάκι, έγινε διάσημη όταν δήλωσε ότι μπορεί να μιλάει σε σκύλους για το μέλλον. Στη συνέχεια έγινε ακόμη πιο διάσημη επειδή έχει κάνει όλες τις πλαστικές επεμβάσεις που προσφέρονται.

7. Donatella Versace Καρικατούρα του εαυτού της

Η Donatella Versace έχει κάνει μια σειρά από δραστικές αλλαγές στην εμφάνιση της, ξεκινώντας από ρινοπλαστικές και συνεχίζοντας με ενέσεις κολλαγόνου στα χείλια, με εξαιρετικά τεντωμένο δέρμα προσώπου που υποδηλώνει λίφτινγκ, ενέσιμα υλικά όπως μπότοξ και εμφυτεύματα στήθους.

6. Eric Sprague Ο άνθρωπος ερπετό

Ο Eric Sprague είναι ένας από τους πρώτους ανθρώπους που έκαναν επέμβαση στη γλώσσα τους για να την κάνουν διχαλωτή και σε κάποιους κύκλους θεωρείται εξ ολοκλήρου υπεύθυνος για την εξάπλωση αυτής της επέμβασης. Ο Sprague έχει μεταμορφωθεί σε ερπετό μετά από 700 ώρες τατουάζ, πέντε κέρατα από τεφλόν κάτω από το δέρμα του και τέντωμα των λοβών των αυτιών.

5. Dennis Avner Catman

O Dennis Avner είχε υποστεί εκτεταμένες χειρουργικές επεμβάσεις για να μοιάζει με τίγρη: Τατουάζ, διαδερμικά εμφυτεύματα για αλλοίωση του σχήματος του προσώπου, διαμόρφωση των δοντιών και πολλές άλλες. Το 2012 βρέθηκε νεκρός.

4. Pete Burns Τραγουδιστής που ξόδεψε όλα του τα χρήματα σε επανορθωτική χειρουργική

Ο Pete Burns είναι ο πρώην frontman της βρετανικής μπάντας Dead or Alive «You Spin Me Round (Like a Record)». To 2006 αποκάλυψε ότι ξόδεψε σχεδόν όλες τις οικονομίες του μέσα σε δεκαοχτώ μήνες και επανειλημμένες πλαστικές επεμβάσεις μετά από μια αποτυχημένη που έκανε στα χείλη του.

3. Michael Jackson Πάνω από δέκα ρινοπλαστικές

Είναι δύσκολο να ξεχάσει κανείς πόσο απολύτως φυσιολογικός ήταν ο Μάικλ Τζάκσον πριν γίνει σκιά του εαυτού του.

2. Jocelyn Wildenstein Επεμβάσεις 4 εκατομμυρίων

Είναι μια από τις πιο διάσημες φιγούρες εντατικής πλαστικής χειρουργικής έχοντας ξοδέψει πάνω από τέσσερα εκατομμύρια δολάρια για να μοιάζει με αιλουροειδές.

1. Hang Mioku Η γυναίκα που έκανε ενέσεις με μαγειρικό λάδι το πρόσωπό της

Μια από τις πιο διάσημες περιπτώσεις αποτυχημένης επέμβασης είναι της Hang Mioku, μιας γυναίκας από τη Νότια Κορέα που ήταν τόσο εξαρτημένη από τα χειρουργεία που έγινε εντελώς αγνώριστη, καταλήγοντας να παραμορφωθεί οριστικά κάνοντας ενέσεις με μαγειρικό λάδι. Έκανε την πρώτη της επέμβαση σε ηλικία 28 ετών, και συνέχισε μέχρι που το πρόσωπό της είχε παραμορφωθεί και δυσκολευόταν να βρει χειρουργούς που ήταν πρόθυμοι να την αναλάβουν, αναγνωρίζοντας ψυχολογική διαταραχή. Έτσι η Mioku αποφάσισε να κάνει ενέσεις μόνη της, χρησιμοποιώντας μαγειρικό λάδι. Μετά από δωρεές που δέχτηκε από ανθρώπους που έμαθαν για την περίπτωση της από την τηλεόραση υπέστη επιπλέον επεμβάσεις για να αφαιρεθούν οι ξένες ουσίες από το πρόσωπο και το λαιμό της και το πρήξιμο μειώθηκε, αλλά παραμένει παραμορφωμένη.

lifo.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *