Οι 3 Εναλλακτικές Χρήσεις του Αποσμητικού που Δεν θα Πήγαινε Ποτέ το Μυαλό σας

Το αγαπημένο μας αποσμητικό, που τόσες φορές μας έχει σώσει από στιγμές αμηχανίας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ακόμα περισσότερες περιπτώσεις, που ούτε καν φανταζόμασταν μέχρι τώρα.

Κρατήστε στο μυαλό σας τις παρακάτω 3 επιπρόσθετες χρήσεις του και βάλτε το από τώρα στην τσάντα σας, γιατί αναμένεται να το αναζητήσετε περισσότερες φορές από όσες συνηθίζατε μέχρι τώρα!
1. Ως mattifier έκτακτης ανάγκης

Βεβαίως και θα εξηγηθώ αμέσως! Τι κάνει το αποσμητικό μας; Σταματάει την έκκριση του ιδρώτα. Με τον ίδιο τρόπο, λοιπόν, μπορεί και να βοηθήσει την Τ-ζώνη του προσώπου μας, περιορίζοντας την υπερβολική λάμψη κατά τη διάρκεια της ημέρας και κάνοντάς τη να δείχνει πιο mat!

Εφαρμόστε μία μικρή ποσότητα στο μέτωπο, στη μύτη και στο πηγούνι και θα συνεχίσετε να έχετε εσείς τον έλεγχο της όψης της επιδερμίδας σας.

2. Ως θεραπεία από την τριβή των μηρών

Και εξηγούμαι ξανά! Το αποσμητικό σας μπορεί να λειτουργήσει (και) προληπτικά εμποδίζοντας την εφίδρωση και την τριβή στο εσωτερικό των μηρών.

Αυτό είναι ένα super βοηθητικό tip, κυρίως για αυτές τις τόσο ζεστές μέρες που διανύουμε ή, γενικότερα, για όταν φοράμε τις adorable mini φούστες μας.

3. Ως πρόληψη από τη δημιουργία φουσκάλων

Είμαστε όλες εξοικειωμένες με αυτόν τον -ας το παραδεχτούμε, ανυπόφορο- πόνο που έχουμε όταν αγοράζουμε ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια αλλά ποτέ μα ποτέ δεν θα καταφέρουμε να εξοικειωθούμε και με αυτές τις ultra ενοχλητικές φουσκάλες που εμφανίζονται ως δια μαγείας στο πέλμα μας!

Τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να αποτρέψουμε σε αυτές τις «άσχημες κυρίες» να εμφανιστούν, απλώνοντας λίγο αποσμητικό στο πίσω μέρος της φτέρνας μας ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο νιώθουμε ότι υπάρχει υπερβολική τριβή.

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

jenny.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *