Ολυμπιακός: Έφτασε στην Αθήνα και ο Μπράντον Πολ

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Αθήνα και ο Μπράντον Πολ

Έφτασε το βράδυ στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" ο Μπράντον Μπολ, ένα από τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού.

Άλλος ένας από τους παίκτες που απέκτησε αυτό το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα. Ο Μπράντον Πολ, το τρίτο κατά σειρά μεταγραφικό απόκτημα των "ερυθρόλευκων", βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (30/7) στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να γνωριστεί με τη νέα ομάδα του.

Ο 28χρονος σούτινγκ γκαρντ έγινε ο ξένος παίκτης που έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού την τελευταία εβδομάδα μετά τους Όγκουστιν Ρούμπιτ, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Γουέιντ Μπάλντγουιν και Ίθαν Χαπ.

"Έχω έρθει πολλές φορές στην Ελλάδα, είναι υπέροχο μέρος. Ήμουν εδώ το καλοκαίρι για έναν γάμο και είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω", δήλωσε μετά την άφιξή του στην Αθήνα ο Πολ. "Μιλάγαμε με τον κόουτς Μπλατ από την περασμένη σεζόν και τον ξέρω καλά. Ήμουν στο Κλίβελαντ όταν αυτός ήταν στους Καβαλίερς καθώς εγώ έπαιζα στην G-League και γνωριζόμαστε. Γνωρίζω την ομάδα, την παράδοση της και είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ".

Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ μίλησε και για την συνύπαρξή του με τους Σπανούλη, Πρίντεζη. "Είμαι ενθουσιασμένος γιατί μιλάμε για δύο μεγάλους παίκτες. Έχω παίξει αντίπαλός τους στο ΣΕΦ, ξέρω καλά την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και ανυπομονώ να παίξω εκεί. Τους οπαδούς του Ολυμπιακού τους εκτιμώ για τον τρόπο που με υποδέχθηκαν και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να πετύχει η ομάδα του στόχους της", συμπλήρωσε ο Πολ.

Photo credits: Eurokinissi

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *