Ολυμπιακός: Βγήκαν μπροστά οι “Λάτιν”

Ολυμπιακός: Βγήκαν μπροστά οι "Λάτιν"

Το γεύμα των Ρούμπεν Σεμέδο, Γκιλιέρμε, Ζοσέ Σα και Ντανιέλ Ποντένσε με… κουβέντα στο μενού και στόχο την επόμενη ημέρα. Τι άλλαξε και το μήνυμα που πέρασε ο καθένας τους στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

Είναι γνωστό ότι αποτελούν μία από τις "δυνατές" παρέες του Ολυμπιακού. Ρούμπεν Σεμέδο, Γκιλιέρμε, Ζοζέ Σα και Ντανιέλ Ποντένσε, έχουν "δέσει" από τις πρώτες ημέρες της συνύπαρξής τους στον Πειραιά.

Διατηρούν εξαιρετική σχέση και αυτό φαίνεται τόσο στο Ρέντη, όσο και στα ταξίδια της ομάδας. Κάθονται σε διπλανά καθίσματα στο αεροπλάνο για τα εκτός έδρας ματς, συζητούν, είναι από τα δυνατά "λόμπι". Τους ενώνει και η γλώσσα βλέπετε και τέσσερις… ξένοι στην ίδια πόλη, καθιστούν μια καλή παρέα.

Σεμέδο, Γκιλιέρμε, Σα και Ποντένσε, μετά το 3-1 από τον Ερυθρό Αστέρα και την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα, έβαλαν μπροστά το κεφάλαιο "ανασυγκρότηση".

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟ "ΔΙΠΛΟ" ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μια ημέρα πριν αναχωρήσει η ομάδα για τη Θεσσαλονίκη, οι τέσσερις τους, γευμάτισαν σε εστιατόριο στο Σύνταγμα. Βρέθηκαν εκεί για δύο ώρες και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, προφανώς και για το τι δεν πήγε καλά στο "Ράικο Μίτιτς", αλλά και για το ματς που ακολουθούσε.

Σα, Σεμέδο, Γκιγιέρμε και Ποντένσε, πήραν φανέλα βασικού στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη. Δεν είναι ψέμα, πως οι ξένοι και αυτό το "λόμπι", είναι ισχυρό. Με ότι αυτό συνεπάγεται. Οι τρεις άλλωστε ήρθαν στον Πειραιά με εντολή του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ και ο Γκιλιέρμε ένα μήνα μετά την άφιξή του, έγινε βασικός και… αναντικατάστατος.

Η εικόνα στο Βελιγράδι, τους προβλημάτισε όλους. Αυτό είναι γνωστό και το συζήτησαν για αρκετή μάλιστα ώρα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού γνώριζαν πως η καλύτερη δυνατή απάντηση θα ήταν ένα "διπλό" στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη. Μέσα από τα αποτελέσματα άλλωστε, ήθελαν να αναζητήσουν την επιστροφή και στην καλή ψυχολογία. Και τα κατάφεραν, μετά τη νίκη με 2-1 επί του Άρη.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

Τι μας έδειξαν; Ο Σα, δέχθηκε ένα γκολ που δύσκολα μπορούσε να επέμβει. Έδειξε να μην ελέγχει απόλυτα την πορεία της κεφαλιάς, φαίνεται και στο ριπλέι πως περίμενε να περάσει η μπάλα άουτ. Ήταν εξαιρετική η προσπάθεια του Ντιγκινί. Από εκεί και πέρα, όμως, ήταν όπως έπρεπε, στο δεύτερο ημίχρονο είχε και μια δύσκολη απόκρουση, σε σουτ του Ντιγκινί μέσα από την περιοχή. Είχε πάθος, φώναζε για να "κλειδώσει" το ματς και στο τέλος το πανηγύρισε.

Ο Σεμέδο, αυτή τη φορά είχε άλλον δίπλα του. Μόλις 20 λεπτά είχε παίξει στην Τσεχία με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στο πλευρό του, αλλά αυτή τη φορά όλα ήταν διαφορετικά. Μπορεί να χρεώθηκε με κίτρινη κάρτα, αλλά έδειξε να βγάζει άνετα το ματς, πήρε και μια κεφαλιά όταν προωθήθηκε.

Ο Ποντένσε, ήταν ο άτυχος της υπόθεσης. Με κάποιους, όμως, να στέκονται στον τραυματισμό του και να… δικαιώνουν τον Μαρτίνς που τον άφησε στον πάγκο στο Βελιγράδι. Στη λογική ότι είναι επιβαρυμένος το τελευταίο διάστημα. Σεμέδο και Σα πάντως, ενσωματώνονται με την αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας. Ο Ποντένσε αυτή τη φορά βλέπετε, δεν κλήθηκε από τον Φερνάντο Σάντος, αλλά και να είχε κληθεί, με τον τραυματισμό του δύσκολα θα έκανε το ταξίδι…

Τέταρτος, ο κορυφαίος στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Ο Γκιλιέρμε έδειξε ποιος είναι. Γιατί τον υπολογίζει τόσο ο προπονητής και πόσο έλειψε στο Βελιγράδι. Σταθερή αξία, μεταγραφή που έχει βγάλει τα λεφτά της. Για "νέα αρχή" μιλούσε στο περιβάλλον του και το έδειξε με την εικόνα του στο γήπεδο.

Photo Credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *