Ολυμπιακός: Γι’ αυτό δεν έπαιξαν Λάζαρος, Βαλμπουενά και Γκιλιέρμε

Ολυμπιακός: Γι' αυτό δεν έπαιξαν Λάζαρος, Βαλμπουενά και Γκιλιέρμε

Οι Χριστοδουλόπουλος, Βαλμπουενά και Γκιλιέρμε δεν αγωνίστηκαν το Σάββατο (16/11) στο οικογενειακό φιλικό του Ολυμπιακού με την Κ19, για διαφορετικό λόγο ο καθένας. Το Sport24.gr εξηγεί.

Δίτερμα με την ομάδα των νέων του Ολυμπιακού, έγινε το Σάββατο στο Ρέντη. Σε αυτό, έπαιξαν κυρίως παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής, όσοι έχουν μείνει πίσω, καθώς θυμίζουμε πως απουσιάζουν δώδεκα διεθνείς! Στο διπλό αυτό πάντως, δεν αγωνίστηκαν τρεις παίκτες. Οι Χριστοδουλόπουλος, Βαλμπουενά, Γκιλιέρμε, ήταν αυτοί που δεν χρησιμοποιήθηκαν από τον Πέδρο Μαρτίνς. Για διαφορετικό λόγο ωστόσο ο καθένας.

Ο Γκιλιέρμε είναι αρκετά επιβαρυμένος, δεν είναι θέμα να πάρει… ρυθμό. Τον έχει για τα καλά και έτσι ο Μαρτίνς έκρινε πως δεν θα αποσκοπούσε κάπου η χρησιμοποίησή του. Όπως αναφέραμε και σε σχετικό άρθρο άλλωστε, αυτός έχει ανάγκη από ξεκούραση. Σε αυτό θα βοηθήσει και το γεγονός ότι την Κυριακή η ομάδα έχει ρεπό.

Για τον Βαλμπουενά, το πλάνο είναι να μπορεί να παίξει με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Σίγουρα πάντως, δεν ήταν κάτι απλό. Το ότι ήταν μόνο… βαρύ το πόδι του. Ο Γάλλος θέλει το χρόνο του για να μπορέσει να είναι σύντομα καλά και να βοηθήσει και πάλι την ομάδα. Τον έχει ανάγκη άλλωστε, η απουσία του έχει φανεί για τα καλά, ειδικά στο δημιουργικό κομμάτι.

Όσον αφορά στον Χριστοδουλόπουλο, η λογική έλεγε ότι θα τον έβαζε έστω και για λίγο. Ο Μαρτίνς έκρινε πως πρέπει να δουλέψει και άλλο στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και πως δεν θα του έδινε κάτι, αν τον χρησιμοποιούσε για λίγα λεπτά απέναντι στην ομάδα Νέων. Ο στόχος άλλωστε είναι να γυρίσει καλά και να μπει να βοηθήσει στα επίσημα ματς. Το θέμα είναι πότε θα αποφασίσει ο Μαρτίνς να το πράξει αυτό, καθώς το πρόγραμμα που ακολουθεί για τον Ολυμπιακό μόνο βατό δεν είναι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Ο Μάρκοβιτς παίρνει παιχνίδια με τη Σερβία
Ολυμπιακός: Με πρωταγωνιστή τον Μπρούνο, 3-0 την Κ19
Επιστολή Ολυμπιακού σε Αυγενάκη: "Δεν συνεχίζουμε χωρίς ισονομία"

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *