Ολυμπιακός: Δεν παίρνει παίκτη αντί του Στρέλνιεκς

Ολυμπιακός: Δεν παίρνει παίκτη αντί του Στρέλνιεκς

Ο Ολυμπιακός τσέκαρε την αγορά και έκανε εν τέλει την επιλογή να μην προχωρήσει σε προσθήκη ξένου παίκτη για το διάστημα που θα απουσιάσει ο Γιάνις Στρέλνιεκς.

Την απόφαση να μην πάρει άλλον ξένο παίκτη πήρε ο Ολυμπιακός δύο ημέρες μετά τον τραυματισμό του Γιάνις Στρέλνιεκς στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού ποδιού (θλάση), που θα στερήσει από τον Ντέιβιντ Μπλατ έναν σημαντικό παίκτη στο rotation της ομάδας.

Με τα χρονικά περιθώρια να είναι υπερβολικά στενά (η διορία λήγει σήμερα, 27/2), οι "ερυθρόλευκοι" έψαξαν την ελεύθερη αγορά για παίκτη, αλλά εν τέλει αποφάσισαν να μην κάνουν κάποια προσθήκη, επιλέγοντας να καλύψουν το κενό του Λετονού γκαρντ εκ των έσω, μέχρι να επιστρέψει στα γήπεδα, σε περίπου ένα μήνα.

Ο Στρέλνιεκς τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της Λετονίας με το Μαυροβούνιο την περασμένη Δευτέρα (25/2), όταν κατά δήλωση του ατζέντη του συνέχισε να αγωνίζεται.

Το ευχάριστο για τον Ολυμπιακό είναι ότι ο Βασίλης Σπανούλης βρίσκεται κοντά στην επιστροφή, καθώς χθες συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης των "ερυθρόλευκων" και υπάρχει πιθανότητα να γυρίσει πιο γρήγορα απ' ότι αναμενόταν.

Photo credits: Eurokinissi

Ακούστε πως μετέδωσε την είδηση ο διευθυντής του Sport24 Radio 103,3 Παντελής Διαμαντόπουλος:

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *