Ολυμπιακός: Δυο ανοιχτές θέσεις για την ενδεκάδα

Ολυμπιακός: Δυο ανοιχτές θέσεις για την ενδεκάδα

Αβραάμ ή Μπα και Μπρούνο ή Λοβέρα είναι τα δυο διλήμματα του Μαρτίνς για την ενδεκάδα του αγώνα με τον Βόλο (17:15) στο Πανθεσσαλικό για την 16η αγωνιστική της Super League 1. Ποιοι είναι οι άλλοι εννέα του αρχικού σχήματος.

Τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα θα επιδιώξει να πάρει ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τον Βόλο (17:15) στο Πανθεσσαλικό για την 16η αγωνιστική της Super League 1. Οι Πειραιώτες προέρχονται από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο μονοπάτι, συνδυάζοντας ουσία και θέαμα. Θυμίζουμε άλλωστε το εμφατικό 5-0 του πρώτου γύρου στο "Γ. Καραϊσκάκης", με τα τέσσερα γκολ να μπαίνουν στο τελευταίο 20λεπτο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται να έχει καταλήξει στα περισσότερα πρόσωπα του αρχικού σχήματος, εντούτοις υπάρχουν δυο ερωτηματικά που αφορούν τη θέση του ενός στόπερ στο πλάι του Σεμέδο και αυτή του δεξιού εξτρέμ. Οι Αβραάμ και Μπα παλεύουν για να ξεκινήσουν βασικοί ως παρτενέρ του Πορτογάλου, ενώ για το δεξί άκρο της επίθεσης παίζεται ανάμεσα σε Λοβέρα και Μπρούνο. Ένας από τους δυο αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, εκτός και αν κάνει την έκπληξη ο Μαρτίνς με τον Ποντένσε.

Από εκεί και πέρα, οι άλλες εννέα θέσεις είναι καπαρωμένες. Ο Σα θα ξεκινήσει κάτω από τα γκολπόστ σε ένα ακόμη παιχνίδι, οι Ομάρ και Τσιμίκας θα βρίσκονται στα δυο άκρα της άμυνας και ο Σεμέδο θα είναι ο ένας στόπερ. Οι Γκιλιέρμε και Μπουχαλάκης θα βρίσκονται στον άξονα, ενώ η μια θέση του εξτρέμ θα καλυφθεί από τον φορμαρισμένο και παραγωγικό, Μασούρα. Όσο για τον Σουντανί, θα κινείται πίσω από τον Ελ Αραμπί, ο οποίος θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην ερυθρόλευκη επίθεση.

Ο Ολυμπιακός μετράει 37 βαθμούς, όσους έχει και ο ΠΑΟΚ και θέλει να παραμείνει πρώτος και να μην έχει καμία βαθμολογική απώλεια. Ο κόσμος του δεν θα βρίσκεται στο γήπεδο κατόπιν αποφάσεως της διοίκησης της ομάδας της Μαγνησίας, επομένως οι παίκτες του Μαρτίνς δεν θα έχουν την ώθηση από το ερυθρόλευκο κοινό. Ο Βόλος είναι στην 11η θέση με 17 βαθμούς και θέλει να αναρριχηθεί στον πίνακα.

Photo Credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *