Ολυμπιακός: Ενίσχυση προ των πυλών

Ολυμπιακός: Ενίσχυση προ των πυλών

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σιγά, σιγά στην διαδικασία της ολοκλήρωσης των πρώτων μεταγραφικών του κινήσεων εν όψει της νέας σεζόν.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει αρχίσει να ανησυχεί διότι μεταγραφές ακούει και μεταγραφές δεν βλέπει, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ντέιβιντ Μπλατ και οι συνεργάτες του κάνουν… διακοπές. Κάθε άλλο. Ο κόουτς των ερυθρολεύκων προχωράει τον σχεδιασμό του εν όψει της νέας σεζόν και είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθούν οι πρώτες κινήσεις της ομάδας.

Κατ αρχάς να υπενθυμίσουμε ότι στον Πειραιά περιμένουν την απόφαση του ΑΣΕΑΔ και ίσως και το πρωί της Παρασκευής (28/6) να έρθουν τα νέα από το Ανώτατο Συμβούλιο. Αλλά αυτό αφορά κυρίως τους διοικούντες. Για το τεχνικό επιτελείο, η δουλειά έχει να κάνει καθαρά με τους παίκτες που θα βρεθούν στο ρόστερ την αγωνιστική περίοδο 2019-20 και σύντομα αναμένονται οι εξελίξεις.

Ο Αντώνης Κόνιαρης (αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ) προβάρει ήδη τα ερυθρόλευκα και όταν μπει ο Ιούλιος, θα ανακοινωθεί η απόκτησή του από τον Ολυμπιακό. Είναι καθαρά τυπικό ζήτημα, είναι άλλωστε πασίγνωστο ότι ο 22χρονος πλέι μέικερ έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Πειραιά εδώ και καιρό. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να υπογράψουν και τον 25χρονο σέντερ Δημήτρη Κακλαμανάκη (την σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε στο Λαύριο) κι από εκεί και πέρα θα ασχοληθούν με τους ξένους.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα παραμείνει στην ομάδα, το ίδιο και Νάιτζελ Γουίλαμς – Γκος κι από εκεί και πέρα θα προστεθούν άλλοι 4 ή μπορεί και 5 ξένοι. Δηλαδή να έχει συνολικά 7 μη Ελληνες στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός. Το όνομα του Μπράντον Πολ έχει προστεθεί στη λίστα του Μπλατ και ίσως τις επόμενες ημέρες να υπάρξει εξέλιξη. Ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ ήταν και πέρυσι στο στόχαστρο, όμως φέτος ταιριάζει περισσότερο σε αυτό που θέλει ο κόουτς της ομάδας.

Πάντα στο ραντάρ του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Κέβιν Πάντερ, όχι όμως και ο Βάνια Μαρίνκοβιτς ή ο Οστιν Χόλινς, που κάποια στιγμή απασχόλησαν, αλλά πλέον δεν αποτελούν στόχο. Εκτός πλάνων φαίνεται ότι είναι και ο πάουερ φόργουορντ Τζέρεμι Εβανς, με τα βλέμματα να έχουν στραφεί αλλού. Οπως και να έχει, πάντως, ίσως και τις επόμενες ώρες ο Ολυμπιακός να μπει στη διαδικασία της επισημοποίησης των κινήσεών του και κάπως έτσι να… πάψει να ανησυχεί και ο κόσμος, που είδε ότι μετά την – χαμένη – υπόθεση Σλούκα, δεν έγινε κάποια κίνηση. Προφανώς και τα φαινόμενα απατούν.

Photo Credits: Eurokinissi

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *