Ολυμπιακός: Θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ποντένσε στη Γουλβς

Ολυμπιακός: Θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ποντένσε στη Γουλβς

Όλα δείχνουν πως είναι ζήτημα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ντάνιελ Ποντένσε στη Γουλβς με την πρόταση που φτάνει τα 25 εκατ. ευρώ να γίνεται αποδεκτή από τον Ολυμπιακό.

Οι εξελίξεις τρέχουν στο θέμα του Ντάνιελ Ποντένσε και την πρόταση της Γουλβς που αποκάλυψε στο Sport24 Radio 103,3 ο Ευάγγελος Μίχος.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών με όσα επικαλούνται πληροφορίες από την Αγγλία αλλά και δημοσιεύματα του Sky Sports και της Telegraph συνεχίζονται και όλα δείχνουν πως είναι ζήτημα λίγων ωρών να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Πορτογάλου επιθετικού στο σύλλογο της Πορτογαλίας.

Η πρόταση που φτάνει περίπου τα 25 εκατ. ευρώ φέρεται να έχει γίνει αποδεκτή από τον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται μέχρι το βράδυ της Δευτέρας να έχουμε επισημοποίηση του "deal" με τους "ερυθρόλευκους" να προχωρούν στη μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για επίσημες ανακοινώσεις τις επόμενες ώρες και ταξίδι του Πορτογάλου εξτρέμ άμεσα στη Βρετανία ώστε να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του. Την ίδια ώρα όμως ο Ολυμπιακός τηρεί σιγή ιχθύος και ούτε επιβεβαιώνει, ούτε όμως διαψεύδει την πρόταση της Γουλβς.

Η υπόθεση φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του μεγαλοατζέντη Ζόρζε Μέντες. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε πληρώσει 7 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει από τη Σπόρτινγκ Λισσαβωνας και ετοιμάζεται να τον πουλήσει με τα τετραπλάσια χρήματα.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *