Ολυμπιακός: Καμία ανησυχία με Τσιμίκα

Ολυμπιακός: Καμία ανησυχία με Τσιμίκα

Ο Κώστας Τσιμίκας έφυγε κουτσαίνοντας από το "Γ. Καραϊσκάκης" μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Νέο ραντεβού στο Ρέντη την Παρασκευή (13/12).

Ένας από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα το βράδυ της Τετάρτης (11/12) ήταν ο Κώστας Τσιμίκας. Μια ακόμη σπουδαία ευρωπαϊκή εμφάνιση για τον 23χρονο αριστερό μπακ, που ήταν εξαιρετικός σε άμυνα και επίθεση, με ντρίμπλες και σέντρες ακριβείας.

Η αλήθεια είναι ότι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Σερραίος ακραίος αμυντικός δέχτηκε ουκ ολίγες κλωτσιές. Και στο αριστερό και στο δεξί πόδι. Όταν μάλιστα έφευγε από το "Γ. Καραϊσκάκης" με τους ανθρώπους του, πονούσε πολύ και αποχώρησε κουτσαίνοντας.

Την Πέμπτη (12/12) βρέθηκε στο Ρέντη, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Εκτιμάται πως για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή (15/12, 19.30), θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Φέτος ο Τσιμίκας έχει κάνει 21 συμμετοχές με τους "ερυθρόλευκους". Εννέα στο πρωτάθλημα και 12 στην Ευρώπη.

Οσοι αγωνίστηκαν στο νικηφόρο (1-0) παιχνίδι πρόκρισης απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα έκαναν αποθεραπεία. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Παρασκευής (13/12).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μασούρας στο Sport24.gr: "Δεν φοβόμαστε κανέναν"
Ολυμπιακός: Λίγο πριν την απογείωση
Oλυμπιακός: Η ανωτερότητα των "ερυθρολεύκων" σε αριθμούς
Θα ήταν αμαρτία
Ολυμπιακός: Πάνω από 40 εκατ. ευρώ έσοδα

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *