Ολυμπιακός: Κλήθηκε εκ νέου σε απολογία ο Καραπαπάς

Ολυμπιακός: Κλήθηκε εκ νέου σε απολογία ο Καραπαπάς

Με βαριά τιμωρία κινδυνεύει ο Κώστας Καραπαπάς ο οποίος κλήθηκε για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν σε απολογία από τον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων της ΕΠΟ.

Οι δηλώσεις του Γ' Αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά, μετά το ματς με την Ξάνθη οδήγησαν τον κ. Λαίνη, υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικής διώξεως ποδοσφαιρικών αδικημάτων να ασκήσει πειθαρχική δίωξη εις βάρος του και να τον καλέσει σε απολογία.

Μάλιστα αυτή είναι η δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν που ο Γ' Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού καλείται σε απολογία και πλέον κινδυνεύει με βαριά τιμωρία. Την πρώτη φορά αρχικά είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 18.000 ευρώ το οποίο εν συνεχεία μειώθηκε σε 10.000 ευρώ.

Αυτό καθώς όπως αναφέρει το άρθρο 20Α του πειθαρχικού κώδικα σε περίπτωση υποτροπής το πρόστιμο διπλασιάζεται ενώ υπάρχει και μεγαλύτερη τιμωρία.

Το σχετικό δελτίο της ΕΠΟ αναφέρει:

"Από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη εις βάρος του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΠΑΠΑ Γ΄ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2α, β, δ και 3, 4, 25 παρ. 1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ".

Ενώ το άρθρο για τους υπότροπους αναφέρει στο εδάφιο δ, του άρθρου 20α του Πειθαρχικού Κώδικα: "Απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια τουλάχιστον τριών μηνών και απαγόρευση συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο τουλάχιστον τριών μηνών".

Δείτε και το σχετικό εδάφιο:

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *