Ολυμπιακός: Μέσα ο Γουέμπερ, εκτός ο Τουπάν

Ολυμπιακός: Μέσα ο Γουέμπερ, εκτός ο Τουπάν

Ο Μπριάντε Γουέμπερ δηλώθηκε από τον Ολυμπιακό στην 12άδα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (13/2, 20:00) στους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκτός αποστολής ο Αξέλ Τουπάν.

Σε ντέρμπι "αιωνίων" θα κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού ο Μπριάντε Γουέμπερ. Ο νεοφερμένος Αμερικανός γκαρντ δηλώθηκε στην 12άδα των "ερυθρόλευκων" για τον αποψινό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό (13/2, 20:00) και θα τεθεί αυτομάτως στην διάθεση του Ντέιβιντ Μπλατ στο ΟΑΚΑ.

Ο Γουέμπερ έφτασε στην Αθήνα την προηγούμενη Παρασκευή (8/2) και είχε περιθώριο ένα πενθήμερο, προκειμένου να γνωρίσει τη νέα ομάδα του και να μάθει τα plays μέσα από τις προπονήσεις. Ανήμερα του μεγάλου ντέρμπι, λοιπόν, ο προπονητής των "ερυθρόλευκων" πήρε την απόφαση να τον συμπεριλάβει στην 12άδα, αφήνοντας εκτός τον Αξέλ Τουπάν.

Μην χάσετε την εκπομπή του SPORT 24 για το μεγάλο ντέρμπι αιωνίων στο μπάσκετ (Pregame 19:30, Postgame μετά τη λήξη του ματς). Με καλεσμένους τους Γ. Καλαϊτζή, Π. Φασούλα, Σ. Τριαντάφυλλο, Π. Διαμαντόπουλο και παρουσιαστή τον Παντελή Βλαχόπουλο.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *