Ολυμπιακός: Ο Μάρκοβιτς παίρνει παιχνίδια με τη Σερβία

Ολυμπιακός: Ο Μάρκοβιτς παίρνει παιχνίδια με τη Σερβία

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς που δεν έχει παίξει ακόμη με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, έκανε 58λεπτη συμμετοχή με την U21 της Σερβίας, στο νικηφόρο 6-0 απέναντι στην Εσθονία.

Ο Ολυμπιακός αγόρασε το καλοκαίρι τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς από την Παρτιζάν με χρήματα που ξεπερνούσαν το 1.000.000 ευρώ. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός προερχόταν από γεμάτη σεζόν με την ομάδα της Σερβίας, με την οποία το 2018-2019 έκανε 33 συμμετοχές, έχοντας σημειώσει και τρία γκολ.

Μέχρι σήμερα, ο Σέρβος δεν έχει φορέσει τα "ερυθρόλευκα" της πρώτης ομάδας σε επίσημο ματς. Έχει αγωνιστεί μόνο με την U19 του συλλόγου και σε οικογενειακά φιλικά. Μπορεί με τον Ολυμπιακό να μην έχει πάρει παιχνίδια στα πόδια του, αλλά στην U21 της Σερβίας όχι μόνο καλείται, αλλά αγωνίζεται κιόλας.

Την Παρασκευή (15/11) έπαιξε στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Εσθονία, για τα προκριματικά του Euro 2021 (τα τελικά θα γίνουν σε Ουγγαρία – Σλοβενία). Ο Ίλια Στόλιτσα τον χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα (έπαιξε δεξιά σε άμυνα με τρεις στόπερ). Στο 58' έγινε αλλαγή, ενώ η ομάδα του ήταν ήδη με 5-0 μπροστά στο σκορ (6-0 το αποτέλεσμα).

Η Σερβία βρίσκεται στο 5ο γκρουπ και είναι 4η στην κατάταξη (2 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες) πίσω από Ρωσία, Πολωνία και Βουλγαρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Με πρωταγωνιστή τον Μπρούνο, 3-0 την Κ19
Βασικός ο Μεριά στην τεσσάρα της Τυνησίας
Παραλίγο ήρωας για το Μαρόκο ο Ελ Αραμπί

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *