Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης δεν μπορεί να περιμένει!

Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης δεν μπορεί να περιμένει!

Η μεγάλη στιγμή της επιστροφής έφτασε για τον 27χρονο αρχηγό του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη, ο οποίος θα πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα Κυπέλλου με την Καλαμάτα (15/1).

Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός λένε και φαίνεται πως το ίδιο ισχύει για την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη. Ο 27χρονος άσος του Ολυμπιακού, στις 10 Ιουλίου 2019, έζησε τη χειρότερη στιγμή της καριέρας του. Τραυματίστηκε στο φιλικό με το Αμβούργο και την επόμενη ημέρα, διαπιστώθηκε πως έχει πάθει ρήξη χιαστού. Η διαδικασία γνωστή. Μπήκε στις 20 Ιουλίου στο χειρουργείο, όλα πήγαν εξαιρετικά και η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για τα καλά για τον αρχηγό των Πειραιωτών.

Σήμερα το απόγευμα (Τρίτη, 14/1), θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας, ενόψει της ρεβάνς με την Καλαμάτα. Πριν μια εβδομάδα, στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν 2-0 με γκολ των Ραντζέλοβιτς, Χριστοδουλόπουλου και φαίνεται πως η επικείμενη επιστροφή του Φορτούνη στη δράση, είναι το πιο ενδιαφέρον στοιχείο στην αυριανή αναμέτρηση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, έχει παραδεχθεί δύο φορές στις δηλώσεις του, πως κόντρα στην Καλαμάτα αναμένεται να επιστρέψει ο Κώστας Φορτούνης. Αναμένεται να μιλήσει μαζί του μετά τη σημερινή προπόνηση και τυπικά να τον βάλει στην "αποστολή" που θα διανυκτερεύσει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη…

ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ

Ο Φορτούνης, στο περιβάλλον του, δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την επιστροφή στη δράση. Πηγαίνει καλά στις προπονήσεις που συμμετέχει, το λένε και οι συμπαίκτες του. Δεν πήρε κιλά, δούλεψε ανάλογα και ουσιαστικά έδωσε στον προπονητή του το μήνυμα για την -πιο γρήγορη- επιστροφή του. Έξι μήνες και πέντε ημέρες μετά τον τραυματισμό του, έξι μήνες παρά πέντε ημέρες από την επέμβαση! Το βασικό, όμως, είναι πως έχει δείξει ότι είναι καλά και αυτό που… φωνάζει, είναι να πάρει λίγα λεπτά στη ρεβάνς με την Καλαμάτα.

Θεωρεί πως αυτά θα τον βοηθήσουν πολύ και στο ψυχολογικό κομμάτι. Δεν έχει άδικο. Περιμένει πως και πως έτσι την αυριανή αναμέτρηση και μαζί και ο κόσμος του Ολυμπιακού που γνωρίζει τι μπορεί να δώσει με την επιστροφή του.

ΦΟΥΛ ΓΙΑ 200 ΜΑΤΣ

Σε περίπτωση που αγωνιστεί αύριο ο Φορτούνης, θα πραγματοποιήσει την 197η του συμμετοχή σε επίσημο ματς με τον Ολυμπιακό. Σε πρωτάθλημα, Κύπελλο Ελλάδας και Ευρώπη, ο 27χρονος μέσος μετράει 196 ματς και 68 γκολ. Πάει φουλ για τις 200 συμμετοχές με τους "ερυθρόλευκους", θέλοντας να συνεχίσει να γράφει τη δική του ιστορία. Άλλωστε μέσα στο επόμενο διάστημα, θέλει να πάρει χρόνο, να βρει ρυθμό και να ισχύσει το αρχικό πλάνο. Αυτό που τον ήθελε στα playoffs να είναι πανέτοιμος για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, κατακτώντας το πρωτάθλημα.

ΤΟ "ΒΡΑΒΕΙΟ" ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΣ

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Πορτογαλία ο τεχνικός των Πειραιωτών, ρωτήθηκε για το ποιος ήταν ο καλύτερος παίκτης που πέρασε από τα χέρια του μέχρι στιγμής. "Στην Ελλάδα, ο Φορτούνης", ήταν η απάντησή του και σίγουρα ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" εισπράττει το πόσο περιμένει την επιστροφή του, ο προπονητής του. Έχει μεγάλη σημασία να του δείχνει ότι τον θέλει δίπλα του, ενεργό, να δώσει βοήθειες στην ομάδα. Μέσα σε δύο εβδομάδες, ο Μαρτίνς μιλά συνεχώς για τον Φορτούνη και όλα δείχνουν πως αύριο έρχεται η μεγάλη στιγμή… Πριν τις επόμενες μεγαλύτερες που αναμένεται να ζήσει με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Photo Credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *